Disco80

Disco80

היי.. יש לי זוג כרטיסים למופע Disco80 (כוכבי שנות השמונים בהופעה חיה על במה אחת לראשונה בישראל) שיתקיים ביום שבת 7.10.06 בשעה 20:30 בהאנגר 11 ת"א, ולצערי אני לא אוכל ללכת. אם מישהו מעוניין לקנות אותם במחיר מוזל, שיפנה אליי במייל. לרציניים בלבד. [email protected] חג שמח.

unicornus

New member
../images/Emo27.gif עוד משהו קטן לפני... ../images/Emo6.gif

רק לסבר את האוזן
מילא המעריצים השרופים שמשנות השמונים "תקועים" על יורו ואיטלו... אבל תראו אותם... משנות השמונים הם תקועים עם אותם שירים וכבר הגיעו מזמן לגיל סבתא ויותר פטי ראיין מתקלפת בד בויס בלו כבר מזמן לא בויז וגם הפרוספקט שלהם לא קשור לבלו לגמרי אם בכלל
זה כאילו יגאל בשן יעלה בטלויזיה עכשיו וישיר "הופה הי" כאילו וואהווו
!!! אוהבים אותך יגאל, מי יבוא לאבא?!?!? וגם הופעה סטייל "חצר אחורית" לא משהו כמו איטליה או רוסיה ירון אשבל יהיה ויהיו גם שחורדיניות בכאילו כזה וערסים מכל הסוגים המינים והצבעים כיד הדימיון הטובה עלינו וקצת יותר
אבל אחחחחחחחחחחחח הנחת חברה, הנחת !! בכל זאת מסיבת S'80 ותודו שאין הרבה לאחרונה לא טראנס ומשהו שמעיר את השכנים, אלא משהו רגוע בכללי שעושה טוב לאוזניים ואור בין הרגלים וזה משלנו רבותי !! שלנו !! אני אגיע גם אגיע, ברור שלא אפספס מקווה שיתארגן כאן משהו ונפגוש אתכם שם ותחשבו על זה
עוד יומיים זה כאן.... אוייייייי

sandbird4

New member
חחח... צודק

אפשר להגיד את אותו דבר גם על דפש-מוד או על מלא להקות אחרות אבל.... אני מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sandbird4

New member
וכשהמקום מתחיל להתמלא....

ומחליטים להסתובב קצת אז פתאום פוגשים אנשים מוכרים.

sandbird4

New member
וקצת תמונה כללית שתראו איך זה היה

באמת להפגש עם האומנים.

sandbird4

New member
תאמת ש....

שהאומנים היו מפוזרים בכל מקום ואפילו פתאום סתם התישבו לידנו.

sandbird4

New member
וכמובן כל אחד יצא עם מלא חתימות ו

וגם דיסק מיוחד שיצא לכבוד הארוע הזה.

למעלה