Disco80 - תמונות של Sandra...
M mishat New member 2/12/06 #14 הנה ההקלטה ! אתה מוזמן לשמוע ! ההקלטה כאן: http://id-slash.info/mp3/sandra-discoteka80s.mp3
U UberFreak New member 2/12/06 #20 שלא תבין אותי לא נכון.. אין על סנדרה. פשוט, לא מזמן ראיתי קטע הופעה שלה מ-1985 ב-MUSICHALL. זה לא היה פלייבק ופשוט פגז, כולל זמר הרקע הקבוע שלה באותו זמן. קיויתי למשהו דומה.. נו מה לעשות.
שלא תבין אותי לא נכון.. אין על סנדרה. פשוט, לא מזמן ראיתי קטע הופעה שלה מ-1985 ב-MUSICHALL. זה לא היה פלייבק ופשוט פגז, כולל זמר הרקע הקבוע שלה באותו זמן. קיויתי למשהו דומה.. נו מה לעשות.
א א ו ח נ ה New member 2/12/06 #19 פלייבק מלא אבל פה ושם שומעים שהיא שרה ביחד עם הפלייבק. מה לעשות, סנדרה תמיד היתה זמרת של אולפנים - ואני מסתפק בזה
פלייבק מלא אבל פה ושם שומעים שהיא שרה ביחד עם הפלייבק. מה לעשות, סנדרה תמיד היתה זמרת של אולפנים - ואני מסתפק בזה
א א ו ח נ ה New member 3/12/06 #21 בחירה גרועה של שירים../images/Emo70.gif זה היה צריך להיות: Secret Land או Everlasting Love In The Heat Of The Night Maria Magdalena
בחירה גרועה של שירים../images/Emo70.gif זה היה צריך להיות: Secret Land או Everlasting Love In The Heat Of The Night Maria Magdalena