Disco80 - קצת על Bonnie Tyler

mishat

New member
Disco80 - קצת על Bonnie Tyler

כפי שסיפרתי אתמול, בסוף נובמבר יתקיים במוסקווה פסטיבל שנות ה-80 המסורתי. אנחנו כאן כמדי שנה נוכל לשמוע אותו בשידור חי דרך האינטרנט ו(כנראה) בליל השנה החדשה (31 לדצמבר) נוכל לצפות בו בטלוויזיה.. אבל על כך - יותר קרוב לאירוע. בינתיים - אני מסקר קצרה על כל אחד מהאומנים שישתתפו בפסטיבל. זהו תרגום לעברית של מה שנכתב באתר הפסטיבל... היום אספר על Bonnie Tyler... שמה האמיתי של בוני טיילר הוא גיינור הופקינס. היא נולדה ב-8 ליוני 1951 בעיירה Swansea שבוולס. בוני גדלה על הקלטות Motown של טינה טרנר וג'ניס ג'ופלין. בגיל 17 לקחה חלק בתחרות הראשונה שלה, כששרה את השיר Those were the days, לקחה מקום 2 וקיבלה פאונד 1 בתור פרס. ב-1975 בוני עברה ניתוח מיתרי הקול וכך הקול שלה הפך להיות יותר צרוד, דומה לקולן של טינה טרנר וקים קארנס. מספר חודשים לאחר הניתוח הסינגל של בוני Lost in France הגיע למקום 9 במצעדים האנגליים. לאחר מכן הסינגל שוחרר גם במדינות אירופיות אחרות והיה בטופ-10 הגרמני במשך 6 חודשים. הסינגל הבא, It's a heartache הגיע למקום 4 במצעדים האנגליים והיה במקומות הראשונים במדינות אירופיות רבות. השיר Total eclipse of the heart החליף בראש המצעד האנגלי את Billie Jean של מייקל ג'קסון ולאחר סיבוב במקומות הראשונים במצעדים האירופאים הגיע למקום ראשון גם בארצות-הברית. האלבום Faster that the speed of night מיד תפס את המקום הראשון במצעד האנגלי. אחריו בא גם Secret dreams and forbidden fire (1986). מהעבודות האחרונות של בוני בולט במיוחד דואט עם הזמרת הצרפתית קארן אנטואן - Si demain - הגרסה הצרפתית ללהיטה הקלאסי של בוני טיילר Total eclipse of the heart.

sandbird4

New member
מיכאל....

תוכל להביא לי ביום ראשון את הוידאו של 2003, זה שהיה בשרת? ונדמה לי שהיה וידאו של 2002 שהיה שונה מה-DVD של ה-2002 שהבאת לי, לא? יש לך את זה? באיזה שנה היה FANCY ו-GAZEBO? ויש לך את זה? אני צריך קצת סדר בבלגאן.... כרגע יש לי את: DVD 2004 DVD 2002

למעלה