Disco80 - קצת על Belle Epoque

mishat

New member
Disco80 - קצת על Belle Epoque

היי לכולם. כזכור ביום שישי הקרוב (23 לנובמבר) יערך פסטיבל Disco80 - גרסת 2007. אני ממשיך לספר על אומנים שיופיעו בפסטיבל... היום אספר על להקת Belle Epoque... בקיץ 1976 מלחין צרפתי Albert Weyman החל ביצירת פרוייקט מוזיקלי בשם Belle Epoque. בהתחלה הוחלט ליצור גרסת dance לשיר Black Is Black של להקת Los Bravos שיר שהיה פופולרי בשנות ה-60. נדרשו חודשיים ליצירת ביצוע תזמורתי. את הקלטת הקול, הציע Weyman לאחותו Evelyne Lenton שהגיעה במיוחד מרומא ללונדון. בזמן אחת החזרות Albert Weyman הציע לאחותו להקשיב לאחת המנגינות שכתב יום קודם לכן. Evelyne כתבה את המילים וכך בחלוף יומיים נוצר עיבוד חדש לשיר Miss Broadway - ה-להיט של הלהקה. בהופעות הראשונות הלהקה הופיעה ברביעה: Evelyne Lenton, שתי זמרות רקע Jusy Fortes ו-Marcia Briscoe וכן רקדן שחור אך במהירה הלהקה השתנה לטריו-נשי. בסתיו 1976 יצא הסינגל Black Is Black (בצד השני של התקליט שמו את Miss Broadway). באותו הזמן Black Is Black החלה להיות משודרת בתחנות רדיו ברחבי יבשת אירופה. חלפו רק מספר חודשים ובתחילת 1977 הסינגל הפך למס' 1 בבריטניה. הודות להצלחה זו האלבום הראשון Miss Broadway יצא ברחבי העולם. האלבום השני Bamalama שהוקלט באוקטובר-נובמבר 1977 בניו-יורק ועבר מיקסוס ועריכה בלונדון יצא לחנויות לקראת חג המולד. הקליפ שודר ברחבי אירופה בחג השנה החדשה. האלבום השלישי Now היה לא פחות מעניין מבחינה מוזיקלית וגם הוא התקבל באהבה ע"י מעריצי הלהקה בכל העולם. ב-1981 הסתיים החוזה של Evelyne Lenton עם Carrere Music והיא שבה לקריירת סולו. ב-1992 שוב תחת השם Belle Epoque הקליטה Evelyne Lenton את האלבום Sunshine Ecstasy וכן עשתה רה-מיקסים לשירים Black Is Black ו-Miss Broadway

mishat

New member
מממ

האמת היא שאני כותב כאן רק על אומנים שיופיעו בפסטיבל ביום שישי הקרוב...

mishat נוווו אל תהיה רע מבקשים ספיישל

אז תעשה . מה יש? את יכול לציין שהאמן הנל לא יופיע בפסטיבל. גם לי יש בקשה , מתי יהיה על Bony - M?

mishat

New member
hmm... אני אנצקלופדיה ? ../images/Emo13.gif))

הלוואי והייתי יודע הכל על כולם
)) אגב, מה באמת עם Boney-M ? מה השאלה ? ראיתי אותם בפסטיבל לפני שנה בדיוק
שרו יפה...

mishat

New member
א = אורן ? ../images/Emo13.gif

אם כבר מישהו כאן אנצקלפודיה אז זה דווקא אתה ולא אני
)) בנושא שנות ה-80, הלוואי והיה לי את הידע שיש לך ול-sandbird....

bloodmachine

New member
mishat אל - תיתמם

עובדה שכל מי שהביא לנו את כל סקירות מעולות דיסקו לא בריטי זה היה אתה. - חוצמזה אתה תמיד יכול להעזר בויקי...

Modium

New member
פירוש השם "בל אפוק" הוא "התקופה היפה". ושאלה

אחת בשביל להיות בטוח: אוולין זו הזמרת הצרודה שצורחת?

למעלה