DISCLAIMER

יוסי99

New member
DISCLAIMER

לאור הביקורת של אנשים כאן לאחרונה - כל מה שנכתב בפורום על ידי, הוא בגדר עצה\דיון תרבותי. אם נשוא הדיון לא מעניין אתכם, או שהעצה נראית לכם לא טובה, תשמרו את הדעה הנ"ל לעצמכם, כי אף אחד לא שאל אתכם. אם יש לכם משהו פרודוקטיבי לתרום לדיון, כולל ביקורת עניינית, אתם מוזמנים להגיב. בסה"כ מי שבמשך 3 השנים האחרונות תורם (כחלק מקבוה של אנשים כמובן) לקיומו של הפורום הזה, ולכך שאנשים מדי יום מקבלים יחס ותשובות שכמעט אין להם אח ורע בכל מערכת הפורומים של תפוז, בטח בנוגע לנושא איזוטרי יחסית כמו "עתודה", זה אני ולא כל החכמולוגים הנ"ל. ועוד משהו - תפסיקו לקבל את העזרה והתשובות שאתם מקבלים כאן כמובן מאליו - אנחנו לא עובדים בשביל אף אחד, ולא חייבים לכם כלום. אם רמת התשובות, הניסוח, הדעות או כל דבר אחר לא מוצא חן בעיניכם, אתם מוזמנים לחפש מקום אחר לשאול בו שאלות על העתודה (אני אחסוך לכם את המאמץ - אין עוד מקום). ולכל המבקרים, אני מציע לקחת כדוגמה את השרשור האחרון, ואת הודעתו של אדון קישוט, בתשובה לדיון תרבותי וענייני בנוגע ללימודי תואר שני ביני לבין פלטרון, התערב אדון קישוט כדי לספר לנו את העובדות הבאות: א) הטענות שלי חסרות כל הגיון, שטויות וכיו"ב ב) לימודי משפטים זה קשקוש, לעומת אלהי ההנדסה ג) הוא לא אוהב אותי ממילא, והוויכוח על העלייה הרוסית לא מצא חן בעיניו (מה הקשר ללימודי תואר 2) ד) אין לי מושג על מה אני מדבר, כי הוא החליט כך. ה) רצוי שאני אסתום את הפה לי זה לא נראה סביר, לא יודע מה אתכם..

אל תקפוץ...

ההערה היחידה שתרמתי לדיון, הלא מעניין במיוחד על לימודי תואר שני, היא תיקון קל להודעתו של יוסי. לא ציפיתי לכזאת התלהמות, ואני לא יודע למה זכיתי לכאלה הודעות מתרעמות מצידו של יוסי. הייתי מצפה ממשפטן שידע לקבל דיעות שונות... כמובן שלא אמרתי את ההערות שייחסת לי, יוסי. גם לא את ההערה על "משפטים זה קשקוש לעומת אלוהי ההנדסה" שאתה מקפיד לחזור עליה כמו מנטרה. נראה לי שזו נקודה רגישה, מה שזה לא יהיה, אל תוציא את זה עליי... נכון, לא אהבתי את השרשור על העלייה. קראתי אותו בכעס רב, ציפיתי שהוא יימחק מהפורום, והיחס שלי אליך מושפע מכך. אין מה לעשות. אני בטוח שרוב האנשים שקראו אותו הרגישו כמוני... אתה עוזר רבות בפורום. אף אחד לא אמר שלא. אל תפסיק בגללי. ואל תתגונן כל כך. תתבונן בדברים בפרופורציות. ועכשיו נפנה את הפורום לדברים יותר מעניינים, מריבים מטופשים.

פלטרון

New member
דיון לא מעניין במיוחד ?? + אנקדוטה

אני אמנם לא בא לחנך את כותבי הפורום מה מעניין ומה לאו- כל אחד וטעמו האישי. עם זאת, אני חושב שהידיעה שהעתודה מפיצה שקרים וחצאי אמיתות על ימין ועל שמאל, הנה משהו שכל עתודאי ( אתה עתודאי, נכון ?! ) צריך להתעניין בה . רטרואקטיבית - זה כבר לא יעזור . אבל לפות תדע מול איזו מערכת אתה מתמודד !! בכל מקרה - מזכיר לי בדיחה מסיינפלד : ג´רי הפיל בטעות את מברשת השיניים של חברה שלו לשירותים, ולפני שהספיק להחליף לה אותה, היא הספיקה לעשות בה שימוש. אי-לכך, הוא התקשה (נפשית) לנשק אותה, כי כל פעם שהוא התקרב לפה שלה, הוא ראה מולו בית-שימוש מלא חיידקים . בקיצור, הוא קונה לה מברשת שיניים חדשה ..חשמלית. לאחר דקה של ציחצוח, היא מסיימת, אך הוא מאיץ בה : לא , לא -אל תפסיקי, היא נעצרת לבד . ומעיר בשקט, מבלי שתשמע - "כשהבטריות נגמרות"
אני חושב שבהחלט מדובר בהטעיות מן הסוג הנפוץ בקרב מועמדים לעתודה . מעניין מי מפ(ל)יץ אותן ? פלטרון

mickeym

New member
מי שמשחק באש- נכווה...

יוסי תראה, בתור חבר חדש יחסית בפורום אני יכול להעיד ובצדק שההערות שלך באמת עוזרות ושאתה נותן אינפורמציה חיונית למרות שאתה לא חייב לאף אחד כלום. אבל בתור משפטן הייתי מצפה ממך להבין שכשאתה סוטה מהעובדות אל ד-ע-ו-ת, במיוחד כאשר אתה אומר דברים שהם לא פוליטיקלי קורקט, אז אנשים נעלבים. אין מה לעשות. אז בטח שאני לא מצפה ממך לא להביע דעות גם אם הם לא פוליטיקלי קורקט אבל (!!) תתחשב גם ברגשות של אנשים אחרים, ואחרת אל תתפלא שאנשים נעלבים. אם הייתי עולה חדש מרוסיה, גם אני הייתי נעלב ממה שכתבת בדיוק כמו ולדי... ובואו נסיים כבר עם השרשור הזה....

bodas18

New member
שגעון הגדלות שלך לא מעניין אף אחד

לא קראתי ולא אקרא את הודעותייך בפורום ואין לי שמץ של מושג עד כמה אתה תורם אינפורמציה חיונית בפורום, מה שבטוח הוא שההתנשאות שלך על-כך פוסלת מכל וכל את העזרה שלך כאן. לא היית ולא תהיה אדון הפורום, אי לכך אין לך שום זכות לשלוח אנשים ודיעותיהם לקיבינימט. אתה תופס מעצמך קצת יותר מדי... בדיוק כפי שלך לא נעים ולא יאה לקרוא מסרים בוטים, ככה גם אנחנו לא רוצים לקרוא את אוצר המילים העשיר שלך בתחום, כי "אף אחד לא שאל אותך!". אדם שמפלפל את הודעותיו בהתבטאויות גסות כאלו, בין אם הן כתגובה להתבטאויות חריפות אחרות ובין אם הן עצמאיות, הוא אדם חלש שמשנתו היא: "ההגנה הטובה ביותר היא התקפה". אני אולי טירון בכל מה שקשור לעתודה ולצבא... אבל אני יודע, בדיוק כמו כל אחד שיש לו היגיון בריא, שגישה מתנשאת ומתלהמת כמו שלך לא תשרת אותך בתור עתודאי... בלשון המעטה. ואם אתה מרגיש דחף עז לקלל ולהתלהם שוב גם עליי אני מודיע בשנית: אני מתכוון להיעלב מכל מה שתגיד ולו רק שתקבל את מנת הסיפוק היומית שלך מהשטויות האלה. יום נעים!

T a u r u s

New member
סעיף ג´ - העליה הרוסית

אני לא התעניינתי בוויכוחים/דיונים שלך לגבי תואר שני, לימודי משפטים וכדומה, אך בעניין העליה הרוסית ההתבטויות שלך עוברות את גבול הטעם הטוב (אם לומר זאת בעדינות)!

למעלה