DIS LUI -קריוקי

DIS LUI -קריוקי../images/Emo202.gif

סתם כזה תוך כדי חיפוש באתר שבו דליה נתנה לנו קישור לצפייה בשיר QUI SAURA לפני מספר שבועות , מצאתי שם גם גרסת קריוקי לשיר DIS LUI. יפה ומרגש. (אני כבר מתלבש עליו , מוריד רק את הסאונד למחשב ושומר אותו כפלייבק
) וגם חייכתי וקצת הופתעתי כשמצאתי את הקליפ C'EST UNE BELLE FE'TE כולל התרגום ששמתי אז באתר אחר. למה לא , בכייף שיקחו וישימו אותו איפה שרוצים , רק חבל שנגעו בסאונד שלא מתוזמן טוב עם הקליפ
אז שבת שלום לכולכם. וכנסו ללינק , תקבלו את השבת עם השיר DIS LUI כל אחד בקולו הערב.... ותשירו את זה עם הרבה נשמה , ולו רק בגלל שזה השיר האחרון של מייק , וגם בגלל שהיום יום שישי בשבוע , אותו יום כואב , אי שם לפני 31 וחצי שנים
.

laveeg

New member
אכן כן נדב ../images/Emo61.gif

מה המצב יא גבר ? הקריוקי לשיר "דילווי" מעולה וכבר הספקתי לצפות בו כבר פעמים(רק חבל שאני לא יודע להפוך אותו לסינגל להשמעה בלבד) רבות מהיום שדליה שלחה לנו לינק ל "קי סורה". אפרופו אותו אתר שיתוף קבצים : http://www.dailymotion.com/ מעולה, בנושא מייק ברנט יש שם מגוון קליפיפ ו...שטויות של סתם חובבי מייק. אפרופו תמיד אני מזכיר אותך בשיחה עם אנשים לגביי מייק תמיד אני מזכיר את פרויקט ה DVD . וכבר שניים ממקום עבודתי ביקשו וקיבלו (לצריבה) את ה DVD והם מלאי תשבוחות
שבת שלום גולן

סימה42

New member
שון שון מייקלס

היי שון שון רציתי לאחל לך שבת שלום ותמשיך לשמור ולשמר את זכרונו של האדם הנערץ עליי כל הכבוד לך

למעלה