Didem

light the night

New member
Didem

האם מישהו שמע עליה? אולי אני לא חיה פה והיא אחת הרקדניות הטורקיות המופרסמות ביותר? בכל אופן, אם למישהי יש מידע עליה..שתכתוב לי פה בתגובות.. אתר אינטרנט אישי שלה, ובכלל מידע כללי.. מיזו דידם? בקישור הבא. תודה!

הי... האמת היא שהיא ניראת מאוד גמישה, זה

שיר של אום ק' שאני מתה ממנו!!!! אני לא מבינה איך אפשר לרקוד כל כך טכני על שיר כל כך יפה? ושוב, טורקיות - - אין נשמה...

גם אני לא התרשמתי במיוחד מהביצוע הזה...

אבל הטכניקה שלה מהממת! בגלל ההערה של פותחת השרשור על עניין הבגדים- הסתכלתי בעוד קליפ, והיא פשוט טכנוקרטית מושלמת. זה כאילו שיש לה בגוף מערכת תופים שלמה... תסתכלי כאן, סולו תופים מוטרף.

inbal701

New member
לא התרשמתי sorry.....

יותר היה נראה כמו ריקודי בטן מודרנים מכיוון גימנסטיק.....חוץ מעבודת ידים מרשימה (לטעמי) לא מצאתי משהו מעניין .... ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקוד רחובות

שושוצ

New member
אהמממ... סורי, בעיני זה לא ריקוד...

נתק מוחלט בין גוף לנפש, שופוני, שופוני, "תראו מה אני יודעת לעשות עם השרירים שלי", ממש מופע קירקס ותו לא. לא אהבתי. חבל...

י ע ל י ק

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

סדרה של תרגילים טכניים ... מצ'עמם

פרסילון

New member
Didem

בדרך כלל , אני לא אוהבת טכנוקרטים, אך במקרה שלה אהבתי... מה לעשות הטכניקה היא חלק מהריקוד... יש לי הרגשה שהיא מושפעת מהבריקדאנס, ואלו הן ההשפעות של סוגי ריקוד מודרנים ה"נכנסים" לריקודי בטן המסורתיים ( כפי שאגב ראינו לאחרונה אצל רקדניות בטן אחרות המשלבות אלמנטים מהבלט הקלאסי). באופן אישי, אני אוהבת רקדניות בטן המשלבות משחק בריקוד שלהן ומבטאות זאת במימיקה שלהן בפנים. ביחוד אני אוהבת את הרקדניות המצריות בסרטים המצרים אשר היו עושות תנועות מוגזמות של הפתעה ושל "התעלמות" ושל כעס תוך הזזת הראש מצד לצד ותוך שימוש בהומור עצמי דרך אגב, בעבר לא אהבתי את זה והיום אני מחפשת את זה בנרות, וכמובן דווקא היום אני לא נתקלת ברקדניות האלו.

למעלה