dgx 505 של ימאהה

dgx 505 של ימאהה

מישהו מכיר ויכול לתת דיעה עליו? יש אותו בכלי זמר במבצע של 2,500... וחשבתי אולי להתחיל ללמוד לנגן עליו אך איני מבין גדול בזה ואשמח לדעתכם. אם יש למישהו המלצות לקלידים למתחיל, גם אשמח... חשוב לי שהם ישמשו אותי גם ל-MIDI מכיוון שאני מחבר אותם לקיובייס... ולכן אשמח לכאלו שיהיו בהם את כל הנובים השימושיים תודה רבה למי שיעזור

ברוך הנמצא

תודה על העזרה, ובכן... השאיפה שלי בגדול היא להתחיל ללמוד לנגן על קלידים/פסנתר אני כבר יודע תיאוריה במוזיקה מכיוון שאני מנגן על גיטרה, אני מחפש כלי איכותי אבל לא יקר יותר מידי מכיוון שייתכן ולא אתמיד חשובה לי איכות הצליל בעיקר והמגע, החיבור למחשב כדי לעבוד איתו כמקלדת שליטה וכמה שיותר אופציות של פיץ', מודולציה קאט וף וכו' בנובים... ראיתי שיש מקלדות שנותנות על הצג גם הסברי מתחילים על אקורדים וליווי... וזה דווקא דבר שמצא חן בעיניי אך איני יודע אם זה יעיל. אני רוצה גם שתהיה לי אופציה להקלטה בכמה ערוצים על הקלידים עצמם ואפשרות להוציא על דיסקט או USB את מה שעשיתי למחשב... (כמה זמן הקלטה מתאפשר להקליט אל תוך הקלידים עצמם כשמדובר גם בכמה ערוצים?) כרגע זה מה שעולה לי בראש... אשמח מאוד לעזרה וגם אודה!

עוד דבר

אולי זה טריוויאלי אבל אני צריך קלידים עם יציאה להגברה... אולי יש בכולם את זה. ואופציות להורדת מקצבים וצלילים...מתנצל אם אני חופר בראש אבל אני לא מבין בזה יותר מידי. וכשמדברים במושגים של 16 פולי, 32 פולי... מה הכוונה??? תודה רבה

PSR3000

עם סיקוונסר מובנה של 16 ערוצים ואינספור אפשרויות הקלטה. 128 פוליפוניה(פרוש הדבר הוא: כמה צלילים בבת אחת האורגן מסוגל להשמיע). לפי הדרישות שלך והן רבות ומאחר ואהבת את ימהה,זה הכלי בעל האפשרויות הטובות והמועילות ביותר. לא אמליץ לך על המקלדת הזאת בגלל שהמחיר בשמיים

PSR3000 משומש ריבי אליהו

אם תקבל עליו 6000 ש"ח,תוכל לרקוד הורה קווקאזית בחוצות העיר.המחיר של אורגנים משומשים ולא משנה מתי הם נפתחו הוא נמוך מאוד.מה גם שאפשר בקלות לקבל הנחה משמעותית על PSR3000 חדש בכלי זמר.

תודה אבל..

אני עוד לא יודע לנגן בכלל... ולא נראה לי חכם לקפוץ כל כך הרבה מעל הפופיק, אני חשבתי לקנות משהו בתקציב של עד 2,500 ושישמש אותי ללמידה בעיקר. שמתי עין על PSR E403. היא נראית לא רעה, אבל האם אפשר למצוא משהו טוב ממנה? בעיקר ללמידה?

החלטתי שכנראה אלך על PSR E403

הוא נראה לי סביר בטווח המחיר שלי, אבל משום מה לא ראיתי אף ביקורת עליו... אשמח אם מישהו ייתן את דעתו על הרכישה

אליקו151

New member
לא יודע למה אבל משהו פה לא נראה לי

כאילו למה שלא תנסה ללכת על דגם קצת יותר מזה משהו קצת יותר חדיש בכל זאת פתאום תתחיל ללמוד לנגן וילך לך טוב תרצה לנגן בלהקה תרצה להופיע בארועים משהו אם אורגן כזה אי אפשר אתה צריך משהו מתקדם בגלל זה לדעתי תקנה קצת משהו שלא יקר אבל גם טוב

בהחלט רעיון טוב../images/Emo45.gif

כפי שכתבתי לך,כל אורגני ימהה מצויינים.אם אתה רוצה ללכת על הטווח מחיר הזה,האורגן שבחרת מצויין.חשבתי קודם אולי על הPSR550.אבל אם נעמיד אותם אחד מול השני,הרי שהאורגן שבחרת יש לו חיבור USB.חיבור דיסק און קי לכניסה ברמה של 256 מגה בשווי 70-80 ש"ח יגדיל לך את האפשרויות עד השמיים. החיסרון בהגברה הוא של 32 פולי.העסק ישמע קצת עמוס.עבדתי כך בזמנו עם PSR540.זה לא סוף העולם.

למעלה