Dexter s03e04

Freemee

New member
Dexter s03e04 ../images/Emo58.gif

פרק טוב! העונה רק משתפרת מפרק לפרק. הטריילר של הפרק הבא בכלל נראה פגז אבל אתם יודעים שטריילר זה רק טריילר
בכל מקרה, היה לנו פרק לא רע היום. קיבלנו עוד קצת מקווין השוטר שאהבתי שהוא כבר ידע מהתחלה שהאישה הזאת היא זאת שרצחה את הג'ק הזה ושיחק אותה מתחשב.. יצא טוויסט קטן וטוב. דקסטר מרתיח את רמון זה היה כיף
מיגל ודקסטר אשכרה מתקרבים אחד לשני. והסוף הכי היה יפה ומרגש, דקסטר ממש מגלה אנושיות חח ואהבתי את כל המשחק הזה שהוא עשה לריטה, ובסוף היא אמרה כן!
ואיך בסוף הוא אומר ותכלס צודק: את התפקיד הזה אנחנו יכולים לשחק גם כל החיים. תכלס מה רע? אם טוב לך אז תעמיד פנים במיוחד במקרה של דקסטר.

dsol

New member
../images/Emo58.gif

הטריילר זה הדבר היחיד שהיה מעניין בפרק
נראה שהולך להיות קצת אקשן כבר 2 פרקים שלמים שלא היו רציחות או עיסוקים ומחשבות מסובכות של דקסטר הוא נהיה יותר מידי "רחרוחי" שכזה.. (עד כמה שאפשר להגיד את זה על רוצח סידרתי) עם כל הקטע של ריטה והנישואין והתינוק מה שכן.. נקרעתי בדקסטר דיבר בטלפון בתור ה"מידע אנונימי" , הוא עשה קול כזה
משהו חזק !

going2

New member
עונה עלובה

בינתיים 4 פרקים כשמכל ה4 שעות שהיו, אולי 10 דקות היו מעניינות וגם זה בקושי. הפרק הזה היה כל כך משעמם שאמצע הפרק עשיתי הפסקת שתיה כי עוד שניה הייתי נרדם. העונה הזו ממש גרועה, ורואים שהם רק רוצים לסחוט עוד קצת מיץ מהמותג, כמו שעשו עם נמלטים.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני עדיין מאוד נהנה מהעונה הזאת, אבל אני מקווה מאוד שהיא תמשיך ככה עד סוף העונה. דקסטר חודשה לעונות 4-5, שזה חדשות טובות - אבל אני מאוד מקווה שיהיה מספיק חומר בשביל הסדרה, שהיא לא תמצה את עצמה כבר עכשיו.

למעלה