איפה הוא נמצא הדף
3 3 שרונית New member 13/7/06 #50 זה מוזר...תקליקי על המלבן הכחול ככה שהוא יופיע על המסך , אח"כ תיקחי את הסכין הקטנה ותקליקי, אני בטוחה שזה בקצה העליון הימני, אבל תנסי על כל המלבן, עד שיהיה לך עיגול
זה מוזר...תקליקי על המלבן הכחול ככה שהוא יופיע על המסך , אח"כ תיקחי את הסכין הקטנה ותקליקי, אני בטוחה שזה בקצה העליון הימני, אבל תנסי על כל המלבן, עד שיהיה לך עיגול
L Lady in red2 New member 13/7/06 #54 הוא אמור להיות ../images/Emo58.gif אדום וגם להפוך לכדור (לפי הדף המודפס). הצבע שצובע אותו נמצא בכספת.
הוא אמור להיות ../images/Emo58.gif אדום וגם להפוך לכדור (לפי הדף המודפס). הצבע שצובע אותו נמצא בכספת.
L Lady in red2 New member 13/7/06 #53 טוב, נראה לי שאני אוותר בינתיים ../images/Emo4.gif לפחות עד שיהיה פתרון מלא זמין. תודה בכל זאת.
3 3 שרונית New member 13/7/06 #32 מה זה הדף הצבעוני??? ואיך פתחת את הכספת??? יש לי קוד אבל חסר לי משהו...
I ilanama1 New member 13/7/06 #35 הקישי את הקוד של הכספת באם יש סולמית הקישי גם אותה ולאחר מכן פשוט קליק על הפס העליון למעלה בצד ימין יש אחד אדום ועל השני עשי קליק
הקישי את הקוד של הכספת באם יש סולמית הקישי גם אותה ולאחר מכן פשוט קליק על הפס העליון למעלה בצד ימין יש אחד אדום ועל השני עשי קליק
3 3 שרונית New member 13/7/06 #36 אין פס אדום, במשחק הקודם היה צורך ב"מפתח" חוץ מהקוד..נראה לי שגם פה
I ilanama1 New member 13/7/06 #25 ובכן לא גמרת את המשחק אסור לשים את הפילים במים את צריכה לכבות את האור לפני שאת מפתחת את הפילים
L Lady in red2 New member 13/7/06 #28 ידעתי שזה לא הגיוני, תודה ../images/Emo13.gif הצלחת גם את חלק 5?