Destroyed...?

Blade Of Fire

New member
Destroyed...?

במהלך שיטוטי באתרים שלדודות נתקלתי בסינגר\EP\השלמה\תקראו-לזה-איך-שבא-לכם הבא----> מישהו מכיר, או שנאי מחדש פה לאנשים? לאחר שמיעה ראשונה יש שם יופי של שירים... אם התעוררתי מאוחר אז אתם מוזמנים להתעלם ממני
(רשימת שירים בהודעה הבאה)

עד כמה שידוע לי, ובמקרה הזה די ידוע לי (../images/Emo3.gif)

זה לא סינגל/איפי/השלמה רשמיים או מקוריים של הלהקה

יעני סתם דיסק אוסף מפוברק שבטח איזה מעריץ

הכין והעלה לאינטרנט... תסתסכלו גם על רשימת השירים... blue eyes, WHYD, destroyed, the last time, the cross, DOf... אלה סתם ערבובים של כל מיני גרסאות לא רשמיות של שירים (כמו למשל גרסאות הלייב או האקוסטיות) מאלבומים שונים, תחת כותרת מומצאת על שם שיר שלא מקבל התייחסות כלשהי מצד הלהקה,(
), וכל זה בעטיפה של SMG?.........(כשהשיר לא מופיע בכלל ברשימת השירים
).. המסקנה די ברורה
וחוץ מזה, תציצו בדיסקוגרפיה באתר הרשמי. אין שם שום זכר לדבר הזה שם. והם די יסודיים אני מניח:]

TheImpactBoy

New member
תקשיבו, לבחור יש משהו בדבריו.

עידן ילך לצינוק, אתה ניצחת במשפט

ilyena

New member
אם יורשה לי להתערב בקטנה...

SMG דווקא כן מופיע ברשימה - שיר מספר 11

Blade Of Fire

New member
אז?

כי זה נראה די אמיתי... והכל באיכות טובה כולל הקטעים האקוסטיים שבוצעו מול קהל...

Gilado 69

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifשתווווווווווק!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה אחד ה-שירים הכי יפים ומרגשים של הלהקה, ואף אחד לא מעריך אותו, זונות! הוא אחד הלחנים המדהימים (חוץ מהקטע מעבר בין הבתים שגם הוא יפה אבל מזכיר לי ממש איזה המנון של איזה קבוצה בכדורגלXD) והקטע "שיא" עם הפסנתר והכינורות, והשירה המיוחדת של שארון, תמותו!

../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif מה גם שאני די עם אביעד פה..

אמנם לא חושב שהשיר מעאפן, אבל לא רואה גם איך מגיעים לו השבחים האלה
סתם שיר בי סייד חמוד. לא יותר.

barlevy

New member
זיוף 200%

להרבה להקות מוציאים כאלה זיופים שכוללים כל מני שיריםשלא יצאו באלבומים

למעלה