Desperate

galias2

New member
Desperate

I am freaking out! My period is late for two days, I know it sounds like short time, but it NEVER hapenned before. Had 2 urine test and blood test all negative. I know that blood test should be very accurate but the doctor said it might be too early. I have partial symptoms of period like sensitive breast, but no other terrible signs, like I used to every month. I can't sleep at night, can someone contribute from her experience if it hapenned to you? I feel desperate

vanilachip

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

אין לי תובנות משמעותיות בנושא, אבל אם לקחת הורמונים כחלק מטיפולים זה יכול להשפיע על בוא המחזור. מקווה בשבילך שתגלי שהסיבה היא הריון! ונילה

galias2

New member
Thanks

Hi Vanilachip, thanks for the nice words. I did not take any hormones and never before had delay in my period. I hope it is pregnancy, but my hope start to fade away

vanilachip

New member
אל תאבדי תקווה, נראה לי ../images/Emo57.gif שיהיה טוב

ודרך אגב, כמי שכותבת אנגלית, אולי תקראי את המאמר שצירפתי בהודעה אחרת בעמוד הזה ותגיבי? בנתיים הבנות לא הגיבו, וחשבתי שאולי האנגלית מרתיעה מלקרוא :) ונילה.

היי

אין לי ניסיון בזה אבל כמו ונילה מחזיקה אצבעות להריון... יש לי דודה שנכנסה להריון ולמרות ההריון היא המשיכה לקבל ווסת אחת לחודש .....למשך שלושה חודשים.

מישמש33

New member
גם אני קיבלתי מחזור

לאחר IVF שעשינו והייתי כ"כ מיואשת, לא התחשק לי לעשות בדיקת דם והבדיקה הביתית שעשיתי הראתה שלילי , בסוף באיחור של שבוע עשיתי את הבדיקה והתוצאות היריון ולא סתם עם בטא של תאומים. והיום שתהיה לי בריאה יש לי ילדה מדהימה בת 4.5. המחזור גם אצלי נמשך 3 חודשים. אני מתפללת בשבילך שהתשובה תהיה חיובית.

למעלה