DESCENT

tzvika222

New member
ביקורות לא מחמיאות

רציתי ש-descent המחודש יהיה טוב. כזה שאני ממש ארצה לקנות למרות הצמצומים החריפים בתקציב.
אבל, יש לא מעט ביקורות שדי קוטלות את המשחק, לצערי.
לא שיחקתי בו עדיין, אבל לצד שיפורים בנגישות המידע לשחקנים במהלך המשחק (למניעת שימוש נרחב בספר ההוראות) ולצד קיצוצי חוקים מיותרים והפיכת המשחק לנגיש יותר, יש תלונות על הכיף שבו, על הקרב הפשטני, חוסר ההבדל בדמויות, מחזוריות של "מוות" - קימה לתחיה - "מוות" וכו' לכל אורך הקרב, ועוד כהנה וכהנה תלונות.
אין לי דעה משלי, כי עוד לא שיחקתי בו, אך חשבתי שאזהרה קלה למי שמתעניין יכולה למנוע רכישה מיותרת. קראו את הביקורות לפני הוצאת הכסף.

john woo

New member
אני אוהב את DESCENT- מהדורה ראשונה

זה אחד המשחקים האהובים עליי ועל אשתי. "חרשנו" עליו המון לפני כמה שנים, כשלא נולד לנו ילד ולשנינו לא הייתה עבודה רצינית. יש לנו את כל ההרחבות שלו.
בשנתיים האחרונות בקושי נגענו במשחק עקב חוסר בזמן. משחק טיפוסי לקח לנו לפחות 4 שעות. זה החיסרון הגדול שבגללו אנחנו נמנעים מלשחק בו.
הגרסה החדשה מיועדת למשחקים של שעה-שעתיים.
קראתי גם את הביקורות וכיצד פישטו את המשחק (מרבית הטקטיקה ירדה).
לגבי מה שכתבת- מחזוריות של "מוות". לא בעיה מבחינתי. במשחקים שלנו אף פעם לא חיפשנו להיכנס אחד בשני. בד"כ אני שיחקתי על תקן ה- overlord, והמטרה שלי הייתה להקשות על החיים של הגיבורים אבל לא לתסכל אותם. אני אישית לא נהנה לחסל את הדמות החלשה פעם אחר פעם. יותר מעניין לי לנסות לחסל את כל הגיבורים לפחות פעם אחת בכל משחק.
חוסר הבדל בדמויות- ממה שקראתי ברפרוף, מדובר בהרפתקה ספציפית שבה לא היה צורך ביכולות מיוחדות. אני בטוח שבהרפתקאות שונות ולאורך חיי הקמפיין, דמויות שונות יהפכו את המשחק למעניין כל פעם מחדש.
נקודה אחרונה שמבחינתי היא המכריעה- בקבוצה שלנו (שמכילה בעיקר את אשתי וחבר שלנו), פעם בשבוע אנחנו מעוניינים לשחק בהרפתקה שבה אנחנו מצילים את הממלכה מול אויב אכזר, בטווח של שעה-שעתיים. המהדורה השנייה אמורה לספק לי את החוויה הזאת.
קניתי את המשחק. עכשיו נקווה שלא נקבל תשובה ביום ראשון או שני שהמלאי שלהם אזל

tzvika222

New member
אני באמת שמח בשבילך

שהמשחק משפר עבורך בדיוק את מה שנחוץ לך כדי שתוכל להנות ממנו יותר.
עשית שיעורי בית, קראת עליו את הדברים הטובים והרעים כביכול, והגעת להחלטה מושכלת. וזה בדיוק מה שיעצתי לכל מי שרוצה לקנות את המשחק.

אשמח לשמוע את חוות דעתך האישית אחרי שתזכה לשחק בו, בהנחה שהמלאי שלהם לא אזל

למעלה