Descent: Journeys in the Dark

Descent: Journeys in the Dark

אז קניתי את המשחק הזה (היום). עדיין לא יצא לי לשחק בו או לקרוא את החוקים אבל יש לי כמה שאלות: *האם יש מקום שבו אפשר לקרוא את החוקים בעברית? (ממש אין לי בעיה עם אנגלית אבל זה היה יכול להיות נחמד אם היה בעברית.) *האם יש אפשרות לשחק את המשחק בסולו, ולא נגד עצמך? (כמובן שאני תמיד מתכוון לשחק בזה לבד, עד שאח שלי יתגייס -חודש בערך- אני אשחק איתו אבל ממתי שהוא יתגייס הוא יחזור רק בשבתות ויכול להיות נחמד אם תהיה לי אפשרות לשחק לבד.) תודה מראש.

jack of hearts

New member
אין

לצערנו את החוקים בעברית. ואני חושב שיש ואריאציה למשחק סולו שבו אתה לא מחזיק את הקלפים של האוברלורד. בשלב האוברלורד, אתה שולף קלפים חדשים כל פעם, משתמש בהם בצורה הכי טובה (לאוברלורד כמובן), ואז זורק את כל מה שלא השתמשת בו. תבדוק ב BBG. אם יהיה ואריאנט איפה שהוא, זה יהיה שם.

רק עוד שאלה אחת בבקשה:

בחוסרת החוקים כתוב שאם משחקים רק שני שחקנים, אז מי שלא משחק את שליט המבוך צריך לשחק 2 גיבורים. אם זה ככה, ובאמת המספרים שעל קלפי המפלצות מציינים לאיזה משחק של כמה שחקנים אפשר להשתמש בהם, אז איך זה שמאחורי חלק מקלפי המפלצות מופיע המספר 2?

jack of hearts

New member
לא בטוח

אני לא בטוח כי אין לי את המשחק ואני לא מכיר את כל החוקים. הרבה משחקים שיש בהם שיתוף פעולה בין שחקנים, אז זה לא באמת משנה כמה שחקנים יש אלא כמה דמויות. לדוגמא - ארקהם. אפשר לשחק לבד דמות אחת או לבד אבל לקחת 6 דמויות... אני מניח שכאשר כתוב בחוקים מספר שחקנים, הם בעצם מתייחסים למספר הדמויות הפועלות. ככה שאם שחקן בודד משחק 4 דמויות, תשתמש בקלפי המפלצות עם 4 עליהם. מקווה שהייתי ברור.

jack of hearts

New member
אם ככה

אז אני באמת לא יודע. אני אנסה להסתכל בחוקים בהזדמנות. (FFG מפרסמים את החוקים ב PDF של רוב המשחקים שלהם באתר.)

למעלה