Descent 2e

sandman2017

New member
Descent 2e

לאחר המתנה של חודש וחצי, bookgamedepository קיבלו מלאי סוף סוף ושלחו לי את העותק שלי, ואתמול חנכנו את המשחק.

האמת שקצת חששתי מהחזרה לילדות עם משחק מסוג זה(הירוקווסט זכור לי היטב מגיל 12), מה גם שאמנם חלק מהחברים שיחקו מעט D&D בצעירותם אבל היום הם כבר חלקם לקראת 40, אשתי לעומת זאת אף פעם לא שיפדה גובלין והיא שחקנית EURO בנשמתה , תמה זה לא דבר שמושך אותה.
ולמרות זאת כשראיתי את המשחק בתמחור הסביר, כמו כל מכור טוב מייד קניתי תוך תירוץ לעצמי שהמחירים באתר הזה עולים כשמשחק נהיה פופולארי.

לשמחתי הרבה המשחק התקבל בכיף גדול, שיחקנו 5 כאשר אני ה OL וגם מי שאחראי על החוקים(כרגיל) 2 מהשחקנים הרגילים בקבוצה, אשתי היקרה (שתזכה למשחקים רבים וארוכים) ובת הזוג של אחד השחקנים (לא גיימרית לחלוטין).
המשחק התנהל כמו משחק co-op של ארבעתם מולי כאשר כל סיבוב מלא בהמון אינטראקציה של שיחות ותכנונים. אשתי היחידה שאמרה בסוף המשחק שהיה רק "נחמד" , כל השאר מאוד התלהבו ורצו להמשיך לcampaign.

ב5 שעות הספקנו ללמוד את המשחק,לסדר את הלוח , לבחור דמויות, להתווכח קצת על החוקים(כדאי להוריד את הFAQ), ולגמור משימה וחצי(המשחק מחכה על השולחן להמשך המשימה היום אחר הצהריים).

לסיכום, מוצלח מאוד, אני אולי אתן רושם שני לאחר שנשחק יותר.

אני לא שיחקתי בdescent הראשון ולכן לא יכול לחוות דעה אבל אני חושב שהגרסא הנוכחית מתאימה הרבה יותר לאנשים כמונו שיש להם שעתיים שלוש למשחק ולא חמש שש שעות.

C r o n o

New member
רושם ראשוני, מעניין, תודה.

אשמח לקרא רושם שני

למעלה