לכולם בהרבה אהבה../images/Emo23.gif
סיפור קטן
מאת: shaygalliו 21/09/03 | 09:29 כמו שאמרו כולם אסור להתיאש...
בואי אספר מה שאני עברתי.. אולי זה ייחזק אותך, אני נשואה 9 שנים. כשנישאנו גילנו שיש בעיה בזרע שלו, החתלנו לעשות הכל כדי לטפל הורמונים , השבחות, כבר אז זה היה קשה!!! הזריקות , המאמץ הפיזי והנפשי. כלום לא עזר!
כל המשפחה הייתה בהריון, ואני הייתי בדיכאון! בכיתי לילות כימים, קראתי מלא תהילים! ואז הגעתי לפרופסור ... (בטח אסור להגיד שם)רק אגיד שהוא ענק הייתי בבית חולים אסותא, והוא מהר שלח אותי ל IVF בליבי, חשבתי תיק תק , אני מצליחה כמו גדולה והכל נגמר 7 אמפולות של פרגונל (למדתי להזריק לרגל...) לא מדברת על השאיבה שזה כאבי תופת. על טונה זקיקים שצומחים בגוף ואוגרים נוזלים... והטיפול ראשון.... לא ייאמן הצלחה הייתי בשמיים, לא זזתי, לא נשמתי, רק שיצליח.
היה גם קצת דימום, אבל אמרו לי שההריון קיים (לפי HCG) הגיע אולטרא ראשון, הרופא מסתכל... מסתכל מחפש... אין דופק!!! ואז הוא אומר לי, תשמעי, היו לך כנראה שלישיה, שתיים נפלו, נשאר אחד וצריך לעשות גרידה כי אין דופק!!! השמיים נפלו עלי הורדנו את הראש ואת הדגל של הגאווה. אמרתי לא נורא, הטיפול הבא בטוח יצליח. המשכנו ככה בבכי ודמעות, ועצב, והתנפחות,עשינו עוד 8 טיפולים קשים כולל ZIFT (ניתוח) בשמיני הייתה הצלחה
שמחנו.. אבל זה היה מוקדם מידי, כי השק הריון יום אחד פשוט החליק לי מהגוף ישר לתוך האסלה!!!
זה ממש כמו סטירה חזקה לפרצוף! בכיתי ואמרתי שלעולם כבר לא יהיו לי ילדים!!! זהו הייתי בטוחה שגמרנו!! כבר לא הייתי בטוחה בכלום. מסביבי המשפחה כבר לחצה עלי לעשות הפסקה של שנה, כי הייתי נראית כמו פיל!!! לא ויתרתי, המשכתי... רק בטיפול ה- 10 נקלטתי...ולגבי כסף, זה עלה לנו הון.
היום יש לנו בת מקסימה ויקרה מפז. ונחשי מה? מיד אחרי הההריון לא שמרנו כי לא האמנו שיכול להיות בכלל הריון אחרי כל הסבל הזה!!! והנה לפני 4.5 חודשים נולדה לנו בת.
לכן אגיד לך בשיא הכנות איבדנו את אושרנו, איבדנו גם את כל חברינו, עברנו את התקופה הקשה ביותר בחיינו, גם האהבה חרקה, והיה קשה מנשוא, אך הזמן חולף ואיתו הכאב. הרימי ראשך צעדי קדימה עם חיוך קחי הכל בקלות, אפילו עם ייכאב, דעי שאת הולכת למטרה נעלה, והיי בטוחה בהצלחתך ותראי שתצליחי וזה היה שווה הכל עוד כולם ייסתכלו עלייך ויגידו שהצלחת בגדול!
אני מוכנה אם את רוצה לדבר איתך טלפונית כיתבי לי למייל- [email protected]
סיפור קטן