dePanther- זה בשבילך

ahillel

New member
dePanther- זה בשבילך

התחלתי לעבוד על זה היום. נראה אם יצא משהו נחמד.

De-Panther

New member
עשית את הצבעים הפוך. אם אני אסתכל על זה עם...

משקפי תלת מימד, זה יהרוס לי עוד יותר את הראייה
בכלמקרה, מה המטרה במשחק הזה?

Yotam Noy

New member
לאחד החבר'ה במשרד יש ניסיון בזה

הוא בילה הרבה זמן בפיתוח משחק תלת-מימדי. זה עלה לו בכאבי ראש מטורפים
אם יהיו לך שאלות, אני אשמח להעביר לו אותן.

De-Panther

New member
אני לא מתפלא. הדבר הזה מאמץ שרירי עיניים. חבל

שלא מציינים בשום מקום שזה גם יכול לגרום לנזקים.

ahillel

New member
שמעתי שלא כדאי להסתכל עם זה

ישירות בשמש. כמו כל דבר טוב בחיים- כדאי להשתמש במידה מדודה. מעבר לכך בהחלט הגיוני שיגרום לתופעות לא רצויות.

De-Panther

New member
לא טוב באופן כללי להסתכל על השמש. גם עם משקפי

שמש זה לא מומלץ

De-Panther

New member
אם אתה עושה משהו בשבילי, אז כשאני מתרגל עם...

התוכנה ההיא, אני אמור למצוא את הריבוע הוא אמור לצאת מהמסך - וככל שהשלבים מתקדמים, יותר קשה למצוא אותו. אז ריבועים שיוצאים מהמסך, יכולים להיות או מטרה שאתה צריך למצוא אותה ולהגיע אליה. או משהו שאתה צריך להתחמק ממנו. העיקר שהמשחק יבין - הצלחת לראות את הריבוע. אפשר אולי לעשות משחק יריות, ריבועים באים לכיוון שלי ואני צריך לירות בהם. או משחק מכוניות, הריבועים האלה הם מכשולים בדרך שלי, או לחילופין בונוסים שאני צריך לקחת.

De-Panther

New member
לא, אבל זו צורה מספיק ברורה כדי שאפשר יהיה...

להבין שזה מה שאתה רואה. אל תשכח שהרקע עצמו הוא קשקושים, וזה יכול ליצור צורות שמבלבלות

ahillel

New member
dePanther משתמש בזה למטרה ייעודית

שים לב שמה שעשיתי הוא עם עיגולים ולא ריבועים. זה יכול ליהיות כל צורה. אתה לא מכיר את התמונות והסרטים התלת מימדיים האלה? אפשר לעשות את האפקט הזה על כל צורה או עצם. אם תסתכל על התמונה שdePanther העלה, אתה לא תצליח למצוא את הריבוע שהוא מדבר עליו בלי להשתמש במשקפי תלת-מימד. כי ככה הם תכננו את המשחק הזה. אני לא השתמשתי ברקע כחול-אדום, לכן אתה יכול לראות את העיגולים גם בלי משקפי תלת מימד, אבל עם המשקפיים אתה מקבל את האפקט המגניב.

ahillel

New member
עדכון-

צריך לשנות את הסיומת של הטקסט לZIP. כרגע זה רק מסלול מתפתל.

למעלה