Demis Roussos -Forever And Ever

Demis Roussos -Forever And Ever

הפעם האלבום הרומנטי של האל היווני דמיס רוסוס,האלבום המשובח משנת 1973 . תקליט שהיה חובה בכל מסיבה תוסס בשנות ה 70'בעיקר בסוף המסיבה כשהסלויים חיברו לבבות ושפתיים גם. ובכן החלטתי לנסות משחק חדש,את הקישור לאלבום אמסור בסוף הספירה,של מה? של הנשיקות ... כל אחת מהפורום תוכל לכתוב הסבר הגיוני לאהבתה לאלבום ובסוף כמובן הנשיקות. כל משתתפת תוכל להציע מספר נשיקות כאוות נפשה אבל יספר כאחד ,אליכן לצבור 10 תגובות שיש בהם נשיקות. טוב למשחק...שלכן אהבה ונשיקות. רשימת השירים: Demis Roussos Forever And Ever-1973 forever and ever 1 my friend the wind 2 my reason 3 lay it down 4 lovely sunny day 5 lost in a dream 6 velvet mornin 7 rebecca 8 when i am a kid 9 goodby my love goodby 10 להתראות

אהבה ו

נשיקות בקשת? בכזה על הבוקר אבל אולי זה משו שקשור בי לא הצלחתי להעלות אף שר מה שכשלעצמו די מעציב, דמיס רוסוס שאלת? אז יש לו קול ערב. ויוונית מתגלגלת תמיד נשמע רומנטי משו ויש לו כובע יפה וזקן עבות אבל אף שיר לא הצלחתי לשמוע, וזה לא פר ליאור

בוקר טוב ליאורי../images/Emo141.gif

מה את ממהרת,תקראי את תנאיי המשחק.אתן צריכות להגיב 10 פעמים עם נשיקות. אחר כך תקבלי את הקישור המלא. תתחילי בזה שתתני לי נשיקת בוקר טוב

האאא הבנתי

זה היה מוקדם עוד בטרם התאפסתי מה שגם הרגיל ,אני מעופפת מעט לא מאופסת של ממש עכשיו נשיקה שניה בוקר טוב ונשיקות ליום טוב גם אני רוצה כובע צהוב ליאור

אפילו ש.. .. ..

לא אוהבת מוסיקה יוונית.. ובכלל לא מכירה את הזמר.. .. קח מלאן נשיקות לבוקר טוב.. .. .. }}}}}}{{{{{{

אהבקוששששששששש ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מלאןןןןןןןן נשיקות
הזמר הזה מזכיר לי נשכחות את תקופת ילדותי והרומנטיקה של פעם וכמובן אימי היתה חיה על הזמר הזה

../images/Emo153.gif

אני מרגישה מזה OUT.... לא יודעת.. אפ'פם לא אהבתי מוסיקה יוונית.......... משהו
דפוק בי כנראה.....

paloma blanca

New member
למה דפוק ?

קודם כל השירים שלו יותר באנגלית וספרדית.
שנית כל אחד וטעמו.
גם אני לא מתה על מוזיקה יוונית ומוסיקה עיברית בכלל לא שומעת . אז כל אחד והמוזיקה שעושה לו את זה

עכשיו בכלל הרסת אותי...../images/Emo194.gif

ספרדית........ עוד סיגנון מוסיקה שאני לא שומעת... מה לעשות..פריקית של שירים עבריים...
אבל מה אכפת לי לתת לו
ות
בוקר אור בלנקה

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב אוהבת

והעיקר והעיקר .... רק מוזיקה שעושה לנו טוב על הלב והנשמה

בנות יקרות...../images/Emo12.gif

עד כה ספרתי 4 נשיקות של : -אני ליאור -ורד אהבה -אחת שאוהבת -paloma blanca חסרים לי עוד 6 נשיקות,סורי איפה אחוות הנשים? לא רוצות ת'קישור לאלבום? תודה לבנות שכן שלחו את נשיקותיהן המתוקות,אהבתי.

אתה סתם לא פררר

אני בעצמי שלחתי שש שש ועוד ארבע זה עשר מה אתה רוצה 10 עלמות חן סביבך? יאללה מהר קישור לדמיס רוסוס אחרי זה כולן תבואנה לתת לך נשיקות ליאור

מה קורה../images/Emo35.gif

ליאורי,כנראה שעלמות החן לא אוהבות משחק מקדים,חחח. אני נהנהמהדיסק,חבל על הזמן. צר לי,נשיקות תמורת הקישור. זה לך

שמים1

New member
אהבקושששששששששששששששששששש ../images/Emo23.gif

עשית לי את היום
חולה על דמיז רוסוס מאז הייתי בת 16 ... יש לו קול מלטף ומפיק ציליל זהב.. איזה יופי שהבאת תודה

לא יאמן../images/Emo12.gif

היתכן שלא תתעניינו בדמיס רוסוס..
.? תודה לך שמים, אבל הקישור לאלבום עדיין אצלי וחסרים לי 5 נשיקות .התרשמו והגיבו בנשיקה הבנות המתוקות: -אני ליאור -ורד אהבה -אחת שאוהבת -paloma blanca -שמים1 איפה יתר הבנות?נו...ככה מפרגנים לחבר סוכן 007 ? עוד נשיקות...

למעלה