dell

bonyjack7

New member
dell

שלום לכולם יש לי חבר בניו יורק ואני רוצה שיביא לי נייד אני צריך מחשב לצרכים בסיסיים בלבד - אינטרנט , מוזיקה וכו' אודה על עזרתכם כמה שאלות : 1. האם כדאי "לייבא" מחו"ל או שהחסרונות עלולים לגרום לי להצטער בהמשך? (קושי באחריות, מקלדת ללא עברית וכו,). 2. אני חושב על דל - האם זה נכון שאני צריך לבחור מבין השניים: INSPIRON ו STUDIO ? כי אלה הם השניים שהם מציעים ל " HOME". ומה ההבדל בין השניים? תודה!

sb21

New member
עדיף לבחור דרך חנות SMS

את אחד מדגמי Vostro או Latitude. באמצעות הרחבת אחריות מסוג NBD (שזמינה דרך חנות זו), תוכל לממש את האחריות (חלקים ועבודה ללא תשלום, בכפוף לתנאי האחריות)במעבדת יעל שבהרצליה. יש לציין כי דגמי Vostro 1310/1510/1710 נמכרים בארץ עם אחריות באתר הלקוח. ypm מציין כי מחשבים שנקנו בארץ, ניתן לשלוח למעבדת יעל ממספר נקודות מסירה בחרבי הארץ.

bonyjack7

New member
לטיטוד

תודה אבל לטיטוד וווסטרו יתאימו לי לשימוש הביתי כמו אינספירון וסטודיו ? זאת אומרת שאני לא חייב להתמקד רק באינספירון וסטודיו ??

ypm

New member
אמת

ניתן לשלוח למעבדה ולקבל חזרה כמובן .

LtYeruham

New member
ברור שעדיף לקנות בארה"ב

החסרונות זניחים, אחריות שתתפוס בארץ זה עניין של להוסיף כמה מאות שקלים ועל המקלדת תמיד אפשר לחרוט בעברית (למרות שדי מהר אתה בעצמך תגיע למסקנה שזה מיותר...). ההבדל מבחינה כספית יכול לנוע בין כמה מאות שקלים בדגמים הפשוטים לכמה אלפי שקלים בדגמים המורכבים יותר. לדעתי אם אתה סומך על החבר ומצליח להיסגר בדיוק על מה שאתה רוצה לקנות כדאי מאוד לקנות בארה"ב.

למעלה