DELL INSPIRON 1520 (שאלה)

DELL INSPIRON 1520 (שאלה)

זה הנייד שהחלטתי לקנות.. מה דעתכם..? אני מתכוון להשתמש בו לאינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס ועריכה בתוכנת ה-"מובי מייקר" של ווינדוס.. רציתי לקבל מכם קצת טיפים על הדגם הזה, גדשים מסויימים, נתונים טכניים שכדאי שאקנה אותו איתם.. ועוד שאלה חשובה - בנייד שאני מתכוון לקנות יהיה מאיץ גרפי של ג'י.פורס 8400M ורציתי לדעת אם הוא מספיק חזק להפעיל משחק כמו FIFA 08..? תודה לכלום ( :

bar666xp

New member
את FIFA אם אני זוכר נכון אפילו הX3100 האינטלי

יריץ. רגע נמצא את הFIFA 08 PC System Requirements. לכל מי שיש אגב בעיות עם FIFA08 כניראה נובע מהדרייבר של הכ.מסך... אפשר בעיקרון להתקין גירסת דרייבר של שולחני {לפעמים מצריך ידע איך לעשות ומאיפה להוריד כדי שיותקן}. אגב בין המשחקים שיש דרישה {לא המלצה} למעבד מעל 800MHZ... אבל אני בספק אם הוא לא יעבוד גם על מעבדים חלשים.. מצד שני אומרים שיש בוא קפיצת מדרגה דיי גבוה מה07.

dinraz

New member
אחי למה לא לקנות כבר XPS 1530?

אני מניח שמה שאתה רוצה עולה סביב 7000 שח עם כרטיס מסך כזה.........עוד אלפייה וללקחת XPS//

זהו קיניתי!!! כנסו חברים....

אז ככה.. בסוף למרות כל נסיונות של הנציג של אייבורי מחשבים לשכנע אותי לקנות מחשב MSI בסוף קניתי מחשב של LEVONO מדגם: N200 TY2BRIV, תגידו לי אם הבחירה שלי היא טובה.. זה המפרט שלו: מעבד: T2310 CORE 2 DUO דיסק קשיח: 120GB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 256MB G72MV זכרון: 1024MB מסך: "15.4 מבריק ויש עוד כמה נתונים בסיסים של קורא טביעת אצבע, די.וי.די. MAX4 X24, כרטיס רשת אלחוטי ABG 3945 מה דעתכם על הבחירה..?? ( :

למעלה