dell d531

dell d531

אז זה המפרט שאני שוקלת לקנות. אבל שניה לפני, רציתי לשאול האם שווה להשקיע בשדרוג ל 2GB זיכרון? ו/או במהירות ההארד דיסק ל 7200RPM? כרגע אני אמנם סטודנטית אבל המחשב ישמש אותי כמחשב ראשי (ואולי, רק אולי בעתיד אני אשקול להתקין ויסטה, בהנחה שהיא תהפוך לחברותית יותר למשתמש...). בכל מקרה זה בתוך מסגרת התקציב, השאלה אם זה שווה את ההשקעה או שמספיק המפרט המקורי... (כמה זה באמת משפר את ביצועי המחשב ועד כמה זה קריטי למשתמש הממוצע??) תודה

kobi 23

New member
אוקיי

קודם כל אחלה מחשב !!! קחי בחשבון שזה מחשב לא למשימות מורכבות יותר מדי.אל עכשיו לגבי ההארד דיסק לדעתי זה לא משתלם,כמעט כל משתמשי המחשבים הניידים משתמשים בהרד דיסק רגיל וזה מספיק בהחלט. לגבי הזכרון,לXP ג'יגה יספיק בהחלט את יכולה כמובן לשדרג לשני גיגה,זה בטח לא יזיק אני לא ממליץ לך,בטח לא כרגע על ויסטה שמחייבת 2 ג'יג'ה

sb21

New member
המחשב הזה באמת מצויין.

אבל המפרט בNotebook לא כולל צורב DVD ומערכת הפעלה. "משב" מוכרים את המחשב במפרט כמעט זהה שכולל צורב DVD, ווינדוס ויסטה ביזניס, הארדיסק 120GB 7200RPM ומודל זכרון 1GB בודד (מומלץ לבדוק ששני הנתונים האחרונית באמת נכונים) ב5221 ש"ח. דיסק קשיח של 7200RPM יהיה מהיר יותר, אבל יצרוך יותר חשמל ויקצר את זמן הסוללה (נדמה לי שיש הגדרה בביוס לנושא, אני לא בטוח). בנוגע לזיכרון: עלותו של מודל זכרון בנפח 1GB היא בין 175-214. כאשר משתמשים בווינדוס ויסטה, כדאי מאוד לקנות את נפח הזיכרון הגדול ביותר שמתאים לתקציב. אם המחשב בNotebook נמכר עם מודל זכרון בודד, תוכלי לקנות באופן פרטי מודל זיכרון נוסף. אם המחשב נמכר עם שני מודלים של 512MB לא תוכלי להרחיב את הזיכרון ל2GB, אלא למקסימום של 1.5GB (מודל זכרון של דל בנפח 512MB ומודל נוסף בנפח 1GB).

למעלה