DELL מול Lenovo

א ב י ד

New member
DELL מול Lenovo

באופיס דיפו הסבירו לי ש: 1. ל Lenovo יש שיטת קירור מעבד טובה (נוזלית) ומכאן שהמעבד מגיע לביצועים טובים יותר. 2. DELL עושים "המון" בעיות ולא אמינים. סך הכל הייתי די סגור על DELL 1520. האם יש ממש במה שאמרו לי?

RoyBO

New member
שקר מוחלט

לי נראה שאופיס דיפו לא מייבאים דל.

א ב י ד

New member
יאלה החלטתי סופית

אני לא מתבעס על ויסטה בכלל ועל ויסטה בייסיק בפרט. אני מוותר על שאיפות עתידיות למשחקי 3D ואסתפק בכרטיס מסך on board ואפילו bluetooth כבל לא ירפה את ידי. מה שנשאר להחליט זה איפה לקנות. מה אתם אומרים על:

bar666xp

New member
בפעם הבאה שאומרים לך דבר כזה...

תגיד נכון ביגלל זה נכון להיום HP מדורגת מספר אחת בעולם אחרי שהצליחה לעקוף את מספר 2 כיום... ניחוש פרעי מי? דל! ולנובו אגב מדורגת 3 בעולם. לגבי שיטת הקירור ברוב הניידים כיום אגב זהה/דומה... צינור נחושת שבתוכו נוזל מעביר את החום מהמעבד למאוורר... זה כבר דיי סטנדרטי.. לגבי מה שאומרים אנשי מכירות 90% "שטויות במיץ העיקר תרכוש מה שאני רוצה למכור לך". חבל שלא צילמתי את המערך קירור כשהחלפתי תמיסה טרמית בFS הזקן שלי {3 שנים+} כדי להעלות תמונה כל פעם שמדברים על זה... הדבר הנכון היחידי שנאמר... "שיטת קירור מעבד טובה = המעבד מגיע לביצועים טובים יותר" כן, זה נכון ככל שהמעבד יהיה קר יותר הביצועים שהוא מסוגל לתת יהיו טובים יותר.

למעלה