Dell או IBM?

gongo

New member
Dell או IBM?

שלום כולם, אני שוקל לקנות מחשב נייד בארה"ב (הרבה יותר זול שם) אני מתלבט בין DELL inspirion 9300 ובין IBM T43 שניהם עם אותם רכיבים ואפילו ה Dell יוצא יותר זול ועם כרטיס מסך יותר טוב (עם 128MB) במקום 64MB רציתי לדעת אם אני מקבל אחריות על שניהם גם בארץ? אם אני מזמין דרך האתר שלהם נניח.. ומה כדאי מבין שניהם? מי נחשב יותר טוב?

gongo

New member
זה המפרטים והמחירים

Dell: Inspiron 9300 Pentuim M 740 1.73Mhz 2MB Cache 533Mhz Windows Media Center 17 WideScreen XGA 512MB DDR2 SDRAM 533Mhz ATI Mobility Radeon X300 128MB 60GB 7200rpm Hard Drive Integrated 10/100 Network Card and Modem 24X CD Burner/DVD Combo Drive Intel® PRO/Wireless 2200 Internal Wireless (802.11 b/g, 54Mbps) 6-cell Lithium Ion Primary Battery (53 WHr) 2Yr Ltd Warranty, 2Yr At-Home Service, and 2Yr Technical Support כל זה ב 1262$ IBM Think Pad T43 2686DHU Intel Centrino Mobile Technology Microsoft Windows XP Professional 512 MB 60 GB Intel® Pentium® M Processor 740 1.73GHz 15.0" 1024x768 64MB ATI Mobility RADEON x300 5.4-5.81 UltraNav Ultrabay Slim CD-RW/DVD-ROM Combo One year parts and labor (system battery: one year) Integrated Gigabit Ethernet 56K V.92 designed modem Intel PRO/Wireless 2200BG Fingerprint Reader Embedded Security Subsystem 2.0 המחשב הזה של IBM עולה 1550$ אני מפספס משהו? איך IBM כל כך יקר ו DELL כל כך זול?

Jan22

New member
תראה שני המפרטים זהים פרט

לכרטיס המסך אצל ה-דל שהוא עם 128MB לעומת הIBM שמגיע עם .64MB IBM עולה 300$ יותר מכיוון שאתה משלם על "המותג איי.בי.אמ" שמגיע עם רפוטיישן רב והאיכות הגבוהה ביותר בעולם של ניידים. *ניידי IBM ידועים בעמידות ובאמינות ארוכת הטווח ומחזיקים שנים רבות , ה-דל לעומתו ידוע בקרב רבים כעשוי מחומרים זולים ולכן גם עולה "זול" יחסית . מכל מקום ,הייתי הולך על הT43 - סוס עבודה מעולה .

levikon

New member
יש עוד הבדל מאוד! משמעותי.

ה DELL שוקל 3.5K ויש לו מסך 17' רחב. ה IBM שוקל 2.5K ויש לו מסך 15' סטנדרטי. השאלה היא מה אתה צריך? מחשב נייד-נייד, או מחשב שיהיה תחליף לנייח ושלא תקח אותו לשום מקום כמעט?

בעיקר איכות בנייה

סדרת ה-Inspiron של DELL היא סדרה של מחשבים בעלי איכות בנייה בינונית לעומת סדרת ה-T של IBM שמציעה איכות בנייה מעולה. עם זאת המחשב של DELL מציע שנה נוספת של אחריות לעומת ה-IBM ולכן הוא לדעתי יהווה בחירה טובה יותר במעט.

שניהם מחשבים מעולים

אני באופן אישי מעדיף את ה T43
. מבחינת אחריות, בIBM היא בינלאומית. בDELL זה לא טריוואלי וצריך לבדוק. אגב כאשר אתה מזמין דרך האתר שלהם מחו"ל לא בטוח שזה יצא יותר זול, אתה משלם על משלוח לארץ וגם משלם מע"מ כדי לשחרר את החבילה מהמכס, ובנוסף צריבת עברית אם תרצה על המקלדת. ככה שלא בטוח שזה יצא יותר זול.

gongo

New member
... מישהו מביא לי את המחשב..

אני יעלה את המפרטים מאוחר יותר.. יוצא בגדול שהמפרט של DELL יותר טוב, אלא אם כן פיספסתי משהו.. אהה והוא גם ב 200$ יותר זול

למעלה