Default.aspx ?

שגיא24

New member
Default.aspx ?

משום מה, בדומין שיש לי אני רוצה לשים דף ראשי של ASP.NET אבל אם אני נותן לו את השם default או index זה עדין לא מספיק טוב. הוא לא הופך את הדף לזמין כדף ראשי. היכן הבעיה?

שגיא24

New member
תוספת

נגיד וזה הדומין www.sagi.com אז על מנת שהדף הראשי שלי שהוא default.aspx יופיע מיידית, לא מופיע כרגע כלום. אם זה היה index.html אז הכל היה בסדר. כדי לצפות בדף אני צריך להקליד את כל השם www.sagi.com/default.aspx מה צריך לעשות כדי שזה יהיה בדיוק כמו index.html מבלי שצריך לרשום אותו מפורשות?

gilad g

New member
תדבר עם חברת האכסון

ותאמר להם שאתה צריך את default.aspx בתור אחד מה-Default Documents. התהליך עצמו הוא די פשוט: לחיצה ימנית על My Computer -> Manage. לפתוח בעץ בצד שמאל את Services and Applications, ואז Internet Information Services, ואז Web Sites, ולבסוף Default Web Site. עכשיו לוחצים לחיצה ימנית על Default Web Site, או על האפליקציה המבוקשת, ו-Properties. עוברים ללשונית "Documents", מוודאים ש-Enable Default Document מסומן, ולוחצים Add. בתיבה שנפתחה רושמים default.aspx, לוחצים OK, מאשרים/סוגרים את כל החלונות, וזהו!

שגיא24

New member
גלעד תודה

כמו שחשבתי, זה משהו בהגדרות של השרת אחסון. אצלי על המחשב זה עובד. תודה בכל אופן על ההסבר איך מגדירים את זה עצמאית במחשב

Admini

New member
הכי קל והכי עקום

שים שם קובץ בשם Default.asp וכתוב בו את הקוד הזה:
<%@ Language="VBScript" CodePage="1255"% <%Response.ReDirect "Default.aspx"%>​

שגיא24

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

איך לא חשבתי על זה קודם.
לפחות דפי asp מוגדרים אצלם כ-default בינתים. מקוה שיוסיפו גם את aspx. תודה!

למעלה