Deeply Disturbed הרמיקס

אביתר13

New member
Deeply Disturbed הרמיקס

די חמוד... שמעו http://shop.bne.co.il/product_info.php?products_id=874 האלבום ישתחרר ב29 בטוח?

אביתר13

New member
גאוני ביותר

הם עושים גם לטראקים האלה רמיקסס 1.Bust a move Remix 2.Deeply Disturbed Remix 3.I Wish new Remix 4.Merlin remix וואלה הם יביאו אותה באלבום זה בטוח... ד"א מרלין מאיזה אלבום הטראק?

יצא בסינגל יש גם את גרסת

cut version ת'אמת שיש לי תרמיקס שלו וגם של דיפלי אהבתי את מה שהם עשו לדיפיל הפסכו אותו לגמרי פשוט שובר תצורה

DorDassa

New member
שמעתי את כל הרמיקס ל

Deeply וזה פשוט מ-ע-ו-ל-ה לדעתי מה שעשו לו.. אני אישית נשרטתי ממנו... גם הרמיקס ל-Merlin מטורף!

DorDassa

New member
BNE

שולחים לי כל דבר חדש שיוצא אצלהם... למה? כי אני משמיע אותם ב-ClickFM - הרדיו האינטרנטי הכי גדול בארץ.

מה שאהבתי בדיפלי

זה את הבנייה של הטרק ושהוא משתנה כל שנייה ולרגע לא נשמע אותו דבר פשוט עבודה מצויינת אינפקטד במיטבם אבל אני לא ירגע ולא ישקוט עד שישמע את הרמיקס לbust a move מה שכן ברמיקס לדיפלי 4:27 שובר לי תצורה מחדש כל פעם ומרלין בכלל אהבתי איזה יופי של סאונד

S l a s h 2

New member
עוד לא שמעתי, לא רוצה להרוס לעצמי

את ההפתעה עד שיוציאו את הסינגל

Stoned Junglist

New member
אביתר

הוא לא רוצה להרוס כי הוא מחכה לאלבום, לא כמוך שמוריד קטעים דבילים מהאינטרנט ואפילו לא קונה את הרמיקס מן האתר של BNE. בכל מקרה זה לא ישוחרר באלבום ככה שאין לך למה לחכות... או שאתה מזמין את ה EP ואז סחתן :) בכל מקרה אני אשמח להשיג את ידיי על לינק כיוון שאין בידי כרטיס אשראי תואם. סך הכל 5 שקל לרצועה חדשה של אינפקטד -> שווה.

S l a s h 2

New member
חח אני יסביר:

אמממ כן אני הולך לקנות את ה EP, כי אני רוצה את זה בקובץ wav לאיכות הטובה ביותר זה א' כל, והדבר השני זה שאני אוהב לקבל את כל האלבום בבת אחת, ככה יש לך הרבה יותר הפתעות.. כשאתה שומע 6 טראקים מתוך 10 חצי שנה לפני האלבום לדעתי זה הורס את כל הכיף של האלבום.. אני בטוח שיסכימו איתי בענין הזה

למעלה