DEEP PURPLE

amperlamper

New member
DEEP PURPLE

משעמם לי והשיר של PRIMAL SCREAM יורד באיטיות מחפירה אז אני החלטתי לחלוק איתכם תגלית שלי. מצאתי גירסה שדיפ פרפל עשו ל-SMOKE ON THE WATER בסביבות שנת 90. עכשיו ידוע לכולם שהם אבות המטאל ובלה בלה לד זפלין בלה בלה קיס בלה אליס קופר וכנלה,אבל בגירסה הזאת הפ עשו את זה כמו מטאל של שנות השמונים אחושרמוטה טוב עם דאבל מצוין וסולו מדהים ויללות שכל אחד מהסולנים של איירון מיידן הוא חתול רחוב מיוחם לעומתם. זה כזה טוב!!!!!!! זהו סיימתי.וגם השיר יורד מהר יותר עכשיו.

deeper

New member
זה לא חדש

אני תמיד אמרתי שזו להקת הרוק הטובה ביותר בעולם היתה, הינה ותהיה כנראה עוד לא מעט שנים. אני יודע שזה עניין של טעם אבל בנושא הזה צריך תמיד לבחון את המקצועיות, למשל בהופעות, הכניסות שלהם, הריפים, הצרידות הזאת והסולן - גילאן - חבל על כל שניה שמבזבזים על זמרים אחרים האיש הזה הוא ענק. עכשו תקשיב ל child in time ותאמר לי מי עוד יכול לשיר את זה כמוהו. קח גירסה מאיזה שנה שאתה רוצה.

Sham 69

New member
CHILD IN TIME

השיר הכי יפה שלהם, השיר הכי גאוני, הקול של גילאן פשוט בן זונה בשיר הזה זה אחד השירים הכי יפים שקיימים בסצינת ה``רוק``

deeper

New member
מה עם into the fire

אני מאמין שאם sham69 שמע את child in time אז הוא בטח שמע את into the fire ואז הוא חייב לדעת שאם בצ`יילד גילאן ענק אז באינטו דה פייר הוא סופר אימא של האמא של הענקיים במיוחד שהוא מסיים את ה``פיייייררררררררר``. שם גם יש ריפים שהם האינטליגנציה הגאונית של פרפל וואללה שווה עכשו ללכת ולשים הדיסק. ( deep purple in rock כמובן). ביי

Sham 69

New member
אכן שמעתי

שיר טוב ביותר אבל אני יותר מכור לצ`יילד

למעלה