אחרי כ"כ הרבה שנים של האזנה הגעתי
למסקנה והיא ברורה לגמרי. אז אולי זה משעמם אותך אבל שמע לי... - אל תזלזל בכל זאת יש ליקצת ידע ועם ספריה של מעל ל1,000 וינילים ועוד איזה 350 סי די - יש לי מה למכור לך. בעיני ההרכבים של פרפל הם תמצית הרוק הכבד. אני חובב גם של בלוז וגם של פרוג - אני נהנה להבדיל, ממך לקרוא כעל דבר שכתוב פה, אני גם לומד כאן ולא מזלזל באף אחד. נכון שאני חוזר על איזושהי מאנטרה ולפיה זפלין מדורגים בארץ הרבה יותר ממה שמגיע להם - זו תופעה שבחו"ל שינתה מגמה וגם אנחנו עם השנים , כמו תמיד באיחור, נלמד שהם היו אומנם מהטובים אבל לא הטובים ביותר. אצלי זה לא ויכוח ילדותי גם אם נדמה לך. אצלי זו מסקנה. אני שומע כל דבר שאתה שומע (כמעט אולי - כי בכל זאת... אולי יש דברים שלא) ואני מרגיש שחשוב להכיר לאנשים כאן את מה שאני אוהב, לא כדי להכריח אותם, כי זה טיפשי, אלא כדי שיהנו, לא נהנו, חבל לי - נהנו: הרווחתי !! אז כך את זה כמו שזה בא ! אני קורא מה שאתה כותב, אני קורא אחרים, אני ממליץ פה כבר כמה פעמים על אומנים אחרים חוץ מדיפ פרפל, אבל אף אחד לא מכיר, וזה חבל אולי תנסה לשמוע ואז תחליט אם זה נכון שאני מקשיב רק לפרפל. הנה המלצות: טוני מקאלפין, למשל, ניקולו קוצב למשל, אחרי שתאמר לי את דעתך אני אמשיך ואתן לך - או לאחרים שמות שלא ראיתי כאן. ואלו : ד.א. = אגדות רוק. שניהם.