deep Ocean

soulbird

New member
deep Ocean

בואי הנה יותר קרוב עוד קצת נו יותר קרוב אני לא נושכת נו!!!
סוף שבוע נעים

deep ocean

New member
יא

איזה מתוקה שאת!!!! :) חזרתי הרגע הביתה ואני בדרך לישון הייתי בבוקר בשיעור הצ´י קונג אחר כך הייתי באזכרה של סבתא שלי שנפטרה לפני שנה לאחר מכן הלכנו כולנו לאכול במסעדה עכשיו חזרתי הביתה ואני הולכת לנוח :) איך היה היום שלך? מה עשית? איך בלימודים? את מרגישה יותר טוב? וקרו לי עוד כל מיני דברים....

soulbird

New member
היי לך חמודלה ../images/Emo20.gif

הייתי חייבת לכתוב לך הודעה כזו פשוט חייבת! יש לי לי וידוי ( כאן לא הכנסייה אני יודעת) . ההודעות שלך תמיד מעלות לי
למרות המצב רוח הירוד מקצת . אני היתחלתי שוב ללכת לצ´י גונג , האיכות של האימונים קצת ירדה אבל אני לא מוותרת! מאמינה שזה יחזור למה שהיה אם אתמיד באימונים. מה גם שיש לי מדריכת צ´י גונג ממש מקסימה (היא גם פיזיוטראפיסטית במיקצוע) אומנם לא שלי אבל היא מבינה את הבעיה שלי ותומכת בי ומעודדת אותי . היה לי ביום רביעי יום קצת מעצבן בלימודים אבל אני מאמינה שבסוף זה יסתדר (הכל מסתדר בסוף). חוץ מזה יומי עבר פחות או יותר בסדר קצת עייפה מהשבוע הארוך . והמרגש הכללי עם עליות וירידות כמו לכול בית ישראל אגב שמעת פעם על המושג positive psychology?

deep ocean

New member
הי מתוקה!!!

איזה כיף שההודעות שלי מעלות לך את המצב רוח!!! זה כיף גדול לשמוע את זה! יש לי קטע לספר בנושא. איזה אחד הזמין אותי לקפה באוניברסיטה. טוב, בזמן הוא תפס לנו תפס לנו מקום, אני לקחתי קפה. אני הולכת לשלם, ואז אני רואה איזה מישהו אחר מהאוניברסיטה שלומד איתי איזה 2,3 קורסים. יצא לי להחליף איתו לפני כן כמה מילים. בקיצקוצ, הוא אומר לי-"איך את תמיד כל כך מאושרת ומחייכת? איך את עושה את זה? איך את כזאת"? את יודעת שנשארתי בלי מילים אמרתי לו-אין לי מושג איך אני עושה את זה ממש לא ידעתי מה להגיד המילים נתקעו לי איך אני עושה את זה? יצא לי איזה משפט של-חיים פעם אחת וחייכתי בכל אופן, אני שמחה שגם דרך הפורום אני מצליחה להעביר את המרץ שלי, או ההתלהבות או הצחוק :) איזה כיף שאת הולכת לצ´י קונג ואת לא מוותרת למרות הכל!!! זה נפלאאאאאאאאאאאאאאא למה היה לך יום מעצבן? מה מעצבן אותך בלימודים? מרצים? אנשים? השיעורים? לא שמעתי את המושג positive psychology אבל זה בטח טכניקה של לחשוב חיובי למרות שרע ואז זה ישפיע מעצמו? (סתם נסיון להבין מהשם של זה) נשיקות מיכל

למעלה