deep Ocean

soulbird

New member
deep Ocean

יש לי כמה דברים שההיתי רוצה לומר לך ברשותך אחלק אותם ל 2 או 3 הודעות. הודעה ראשונה בזמנו שאלת אותי מה מעצבן אותי בפניניזם (את זוכרת?) . אז ככה : לי יש הרגשה שהפמיניסטיות מחפשות את האי צדק בכל דבר . אני אישית מאמינה (זו דעתי האישית) שאדם צריך להוכיאך את עצמו כדי לקבל משהו בעולם הזה. ככה זה לא מקבלים דברים בחינם צריך לעבוד. אז אם תוכיחי שאת טובה כמו גבר תקבלי את אותם זכויות. ולא תנו לי כי אני אישה! מה גם שלפעמים טוב ש איןשיויון. אותי אישית מרגיז "הם " עושים פיל מכל זבוב. אני חושבת שפירסומות שמשתמשים בילדים לדוגמה (פירסומות לחיתולים וכו) זה יותר גרוע מפירסומות של פוקס. סוף הודעה ראשונה הפסקת

soulbird

New member
שתית את ה ../images/Emo96.gif אכלת את ה ../images/Emo21.gif

אפשר להמשיך?
אני אשרוק לי כאן כמה דקות עד שתגידי בירקת המזון
אה הינה
באה לבקר שתיזהר מה
חי חי

soulbird

New member
טוב ממשיכים

מתקתק ראיתי את הסרט (חצי ממנו) עוף סרטן . טוב אני לא בקטע של גם אני גם אני אבל לפני כשנה פלוס מינוס חליתי באיזו מחלה (לא סרטן) . שנתיים פחות או יותר לא יכולתי לעשות כלום . נעלצתי אפילו להפסיק את הלימודים בגלל זה. מה שאני בעצם רוצה להגיד זה שכאשר קורים דברים טראומתים כגון שינוי במצב הבריאות וכו זה יכול לגרום לאדם לראות דברים אחרת . דברים מקבלים גוון אחר . זו תופעה ידועה

soulbird

New member
בית משפוט יעבור לסדר!! ../images/Emo88.gif |

יש לי משהו שנראה לי שתוהבי "הפחד העמוק ביותר שלנו אינו מפני חוסר יכולת. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא הידיעה שעוצמתנו אינה ניתנת למדידה. האור ולא הצד האפל שבנו הוא שמעורר חרדות. כל אחד שואל את עצמו מי אני שאוכל להרשות לעצמו להיות כלכך מבריקת מקסים מוכשר ומאושר! למעשה, מי אתה שתרשה לעצמך לא להיות כזה? אנחנו ילדים של אלוהים כשאנחנו בוחרים לשחק את המשחק בקטן אנחנו לא משרטים את העולם. אין שום דבר נאור או מואר בצמצום האישיות שלנו רק שאחרים ירגישו נוח בחברתנו. נולדנו כדי לממש את הקסם האלוהי הגלום בנו, הוא לא גלום רק בחלק מאיתנו כל אחד נושא את הקסם הזה בתוחו. כאשר אני מרשים לאור הפנימי שלנו לזרוח באופן בלתי מודע אנחנו מאפשרים לאחרים לעשות את אותו הדבר. כאשר אנחנו משתחררים מהפחדים שלנו הנןכחות שלנו משחחרת אחרים. טוב אני שומעת את ה
היגיע זמן ל
נתראה מחר ב
יום קסום מחר

soulbird

New member
שחכתי להגיד שזה

ציתות מנלסון מנדלה שאני אישית מאוד מעריכה

deep ocean

New member
הי יקירה

אז מה, את בכוח רוצה להחזיר אותי לדיון הארוך שהיה על פמיניזם ביני ובינך? :) אז כרגע אני ממש עייפה והולכת לישון אבל בכמה מילים- -אני לא מחפשת אי צדק בחיים, זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי. בנוסף, אבל אני לא אוהבת להגדיר את עצמי כפמיניסטית או כלא יודעת מה-אני לא אוהבת הגדרות. אני מיכל, ואכפת לי ממצב הנשים. -גם אני מאמינה שאדם צריך להוכיח את עצמו, אבל יקירה, אם נקודת הפתיחה אינה שווה-אז זה אומר שאישה יכולה להוכיח את עצמה X10 ועדיין היא תרוויח פחות כסף באותו התפקיד של הגבר. מי אומר שצריך לקבל דברים בחינם? אני לא שואפת לזה שנשים ירויחו בחינם. אני שואפת לשוויון הזדמנויות, זה הכל. -"אז אם תוכיחי שאת טובה כמו גבר תקבלי את אותם זכויות"-את ממש הצגת באופן יפה את מה שקורה בשוק העבודה. שוק העבודה משחק לפי כללים של גברים, ונשים אינן יכולות לעמוד בכללים האלה מראש, כי ההצלחה נמדדת לפי ערכים גברים. את בעצמך אמרת-תוכיחי שאת טובה כמו גבר!!! -לפעמים טוב שאין שוויון-אישית אני לא מסכימה עם משפט זה. -גם פרסומות מסויימות עם ילדים הן גרועות. מה הקשר...בעולם שלי אין יותר ואים פחות. ישנם דברים שמכעיסים אותי-אני לא משרדגת אותם בסולם ערכים שחיים של אישה יותר חשובים מחיים של חתול. בעולם הערכים שלי יש דברים שמכעיסים אותי כמו למשל: התעללות בבעלי חיים, צורת הגידול של בעלי החיים, אפליית נשים, שלילת זכויות של עובדים זרים, התעללות מינית, אונס, רצח נשים על ידי בני זוגן, ועוד ועוד ועוד. טוב זהו להפעם אין לי כח לכתוב על זה שוב פעם שרשור ענק אמרתי את מה שיש לי :) מחר אגיב לשאר הדברים שכתבת אוהבת אותך! מיכל

soulbird

New member
בוקר מוקדם לך אמממ אני

ממש לא רוצה לחזור לדיון הארוך שהיה אבל את שאלת מה מעצבן אותי בפמיניזם. אולי היה לי ניסיון מרגיז עם הנושא (כל המרצות שלי לסוציולוגיה היו פמיניסטיות וכל פעם איך שהוא היסיטו את הנושא לנושא של נשים ולא משנה מה היה נושא של השיעור) אני אומרת ככה - אני אישה. אני גאה להיות אישה. בערב אספר לך על נשים בטאילנד (היית פעם בטאילנד?) טוב זהו להפעם להת´ בערב מאישה לאישה

soulbird

New member
היי היה לי יום מעייף היום

הולכת תכף לישון
הולכת להיתקרבל עם ה
לילה טוב . נתראה ב זריכת ה
אני ה
זקנה

למעלה