Deep ocean

chips

New member
Deep ocean

יקרה קראתי את ההודעה (יש לי חדר משלי). יש לי המון מה לומר מצטערת אם זה יהיה קצת מבולגן. מכווה שתבינו. איך להתחיל בכלל? בכלל כדאי להתחיל? טוב אממ אז ככה חזרתי לא מזמן מפיזיוטראפיה שהיה די מתסכל וכואב אבל למרות זאות לא ויתרתי והלכתי לאימונים. נראה לי שאני אעצור כאן פשוט הכל מבולגן לי בראש . ואם אני אמשיך ההודעה תהפוך לג´יבריש וזה יהיה חבל. (למרות שיש לי המון מה לומר לך deep Ocean ) אממ ערב שקט לכולנו אני

deep ocean

New member
לצ´יפס המתוקה :)

זה הולך ככה- אני בעד שהיית כותבת את כל האסוציאציות שלך מההודעה שלי דווקא לכתוב בלי הגיון, סדר, או משמעות!! עדיין את יכולה לעשות כך! פשוט לכתוב מילים ללא קשר שעולות במוחך אני אשמח לכך!! לא חייבים לתחום הכל בהגדרות אפשר סתם לזרוק מילים כי לפעמים קשה לנו לסדר את המחשבות או שיש לנו מלא דברים להגיד ובמקרה כזה אני הייתי בוחרת בכתיבת מילים ללא קשר :) אשמח לקרוא אם תחליטי :) ואם לא, אז זה גם בסדר :) אוהבת מיכלי

chips

New member
בוקר אור לך deep ocean

אממ איפה להתחיל .אני מנסה לחשוב מה לכתוב . כותבת משהו קוראת את מה שאני כתבתי ומוחקת כי משום מה זה יוצא לי מבולבל. (אני לא יודעת עד כמה את טובה בג´יבריש) אני מבינה שאת כתבת שאין לך שום בעיה לדבר על המחלה או בתי חולים ודברים כאלה. אני בידיוק ההפך ממך מעדיפה לא לדבר על זה . יש לי טראומה מבתי חולים . ישנם דברים שאני מעדיפה להדחיק. (בואי רק נומר שעברתי וראיתי הרבה דברים בחיי) 2) אני מודעת לקשר שבין הריגשי לפיזי . לדוגמה : לחץ נפשי יכול לגרום לכאבי בטן ולכאבי ראש וכו. ךלצערי ההודעה הזאת לא יוצאת לי כמו שהייתי רוצה .אין ממש קשר בין החלקים וזה די מבולגן( לרוב זה נובע אולי מהחלום המוזר שבגללו התאוררתי כלכך מוקדם) עכשיו באי נראה כמה את טובה בג´יבריש נב קראתי את הכרטיס האישי שלך אהבתי את ה I have learned that it isnt always enough to be forgiven by others sometimes you have to learn to forgive yourself זה כלכך נכון ואני חושבת ש ה forgiving yourself זה החלק הכי קשה יום טוב אני

deep ocean

New member
לצ´יפסית המתוקה! המממממממ

קודם כל, את מאד חמודה בנוסף, את בטוחה שאני לא אבין כלום, וכל מה שכתבת היה מ-א-ד ברור/מובן. לא כתבת באמת מה שאתר רוצה, וכן ניסחת את עצמך, ושיכתבת את הודעותך. בואי נעשה תרגיל- תכתבי לי הודעה בלי לשכתב, למחוק, לשנות!!!! תכתבי את כל האסוציאציות שלך! סתם מילים ללא קשר! אני אחליט אם אני מבינה או לא, ובהרגשה שלי אני אבין את כל/רוב מה שתכתבי. בקיצור את מסכימה לכתוב סוף סוף תגובה ללא סינון היסטרי של מילים? :) התרגיל הזה נועד לך להשתתחרר ונועד לי לקרוא את כל מה שאת אומרת ללא מנגנוני הגנה שלי או שלך אז יאללה, אנחנו עושות את זה? המממממ ובקשר ל -I have learned that it isnt always enough to be forgiven by others sometimes you have to learn to forgive yourself כן זה החלק הקשה והמאתגר שבחיים!!! :) תתחילי לסלוח לעצמך תשתחררי תכתבי את מה שאת מרגישה אל תראי את עצמך באור שלילי אל תחמירי עם עצמך תסלחי לעצמך על טעויות עבר על טעויות הווה על דברים שקרו לך על דברים שאת עשית פשוט תסלחי ותחבקי מפנים! המון אהבה! מיכלי

chips

New member
dearest deep

תודה רבה לקומפלימנת compliment
לכתוב בלי לצנזר נראה לי mission impossible . את טובה בכתב סטרים? (הבנת הניסטר)
בקיצור הייתי רוצה אבל זה נראה לי קשה מידי מה גם זה פורום פה ולא הייתי רוצה לעשות לגולשים כאב ראש . זה אתגר מעניין וקשה יום נעים וקסום נב אממ יש לי איזה רעיון מדליק שהייתי רוצה להציעה לך אבל צריכה לחשוב אל ניסוח .

deep ocean

New member
צ´יפסית את מתחמקת :))))))

את מוצאת תירוצים שימנעו ממך לכתוב לי בדיוק מה שעולה בראשך..... למה שכולם יחטפו כאב ראש? :) מי שלא טוב לו, שלא יקרא את ההודעה שלך את תמיד יכולה לכתוב לי למייל נראה לי שאת מעדיפה להיחשף בקטן :) אז אחלה מה היתה הצעתך? :)))))

chips

New member
dearest deep

אממ בלי סינון אממ המממ נוו לגבי ההצעה אני צריכה לחשוב על ניסוח יש לי ICQ אם את רוצה אכתוב לך אותו במייל שנוכל לדבר ב real time

למעלה