"יש פיצ´ר חדש שעלה היום במערכת והוא נקרא מסרים מהירים, או בשפת המנהלים שכבר ניסו את העניין בפיילוט - תפוז חפוז. המערכת פשוטה ביותר ואת ההודעות שולחים לפי שם המשתמש שרשום במערכת." ניתן לראות את זה בצד השמאלי של המסך בדף הראשי שנכנסים לפורום כלשהו יש סימן כתום של מעטפה
לא מצאתי את הקישור הזה, עד שהבנתי שאני פשוט נכנס לפורום ישר, דרך הכתובת שלו, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=245 בלי להכנס דרך כל המסלול המיגע... אגב, מי היה מאמין שלפני חצי שנה הם כמעט סגרו את האתר.
בפורום שלא משמעותיות לדיונים- "למשל מיכל יש לך מייל. שלך ציפור הנפש" או "ציפור הנפש תתקשרי אלי. שלך מיכל" דברים כאלו יכולים להישלח כרגע במערכת התפוז חפוז, שרואים אייקון שלה כאשר אתם נכנסים לכל פורום (הולכים לקישור הרגיל, לא למקום מיוחד) בצד שמאל אתם תראו סימן של מעטפה. עכשיו כאשר אתם מסיימים לקרוא את ההודעה שלי תסתכלו רגע בצד שמאל של המסך מבחינת מיקום, זה צד שמאל בשורה של "הוספת הודעה" רק בצד שמאל לגמרי.
הרגשה של חופש בפורום לכתוב. זאת רק הצעה! אני מתכוונת לדברים ממש טכניים כמו שלחתי לך מייל, שלחתי לך הודעה, קיבלת את המייל שלי, צילצלתי אליך ולא ענית-כאלו דברים. מי ששולחים לו הודעה, רואה את זה ברגע שהוא נכנס לפורום. אתם יכולים לנסות. איך לשלוח הודעה למישהו? להיכנס לכרטיס האישי שלו ומשם לשלוח...