DeConstruction Re-issues

tatababa

New member
DeConstruction Re-issues

מכירות ענק היו צפויות בישראל!! עשרים אלף עותקים משני האלבומים האלה הוזמנו ע"י ענקית המוזיקה Tower Records אך ברגע האחרון בוטלה העסקה עם BMG International בעקבות בעיות מלאי!! כן כן, אתם קוראים נכון. BMG ביטלו את העסקה עם Tower Records Israel בגלל שאזלה כמעט לחלוטין כמות הדיסקים שיוצרו נכון לעכשיו. אז כמה דיסקים יוצרו אתם שואלים? רק 40 אלף עותקים יוצרו ע"י BMG והם נועדו להתחלק בין כל בריטניה, כל החנויות אונליין השונות והשאריות להתחלק ל imports אבל מסתבר שהדרישה הייתה טיפה יותר מציאותית ממה שחשבו האנשים (למה לעזאזל עוד להעסיק אותם!?) ב BMG. החנויות הוירטואליות כבר כמעט נשארו בלי עותקים בזמן שחנויות דיסקים חשובות בבריטניה כמו HMV ו VIRGIN בכלל לא קיבלו עותקים לחלק גדול מהסניפים. חנויות נוספות בבריטניה בכלל לא ידעו על עצם קיומה של ההוצאה הזו!! רבותיי, ההיסטוריה חוזרת על עצמה! אם פקפקתם קודם - הנה לכם ההוכחות! שני אלבומים מעולים של קיילי מתחברנים שוב בגלל חוסר היעילות וחוסר האונים של מי שקוראת לעצמה "חברת מוזיקה" - BMG / DeConstruction. אני הייתי מציע לתפוס עותקים של זה כמה שיותר מהר כי יש שמועות שרצות ואומרות שזאת הולכת להיות מהדורה מוגבלת (למרות שלא הייתי מאמין להן כל כך מהר...). Cheers רן

tatababa

New member
ועוד תוספת קטנה..

עכשיו זה רשמי! FMR האוסטרלית תוציא אף היא את המהדורות המיוחדות של שני האלבומים הנ"ל. החברה האוסטרלית אמורה להודיע בשבוע הקרוב על תאריך רשמי להוצאת שני האלבומים.

וורו רן איזי בוי איזי....

קודם כול תודה שאתה מעדכן אותנו בכול דבר שנית הבנתי נכון? האלבומים נמכרים בטירוף עד שאין מספיחק מלאי שיגיע לישראל???? כאלו זה טוב.... או שלא הבנתי נכון למה לא קיבלו אלבומים לחלק גדול מהסניפים? היסטרית קיילי חוזרת?
סורי על אי ההבנה הרגע היה לי שיעור גאומטריה והראש שלי לגמריי גמור מהשטויות האלה........

eyalush001

New member
גם אני לא ממש הבנתי

לא ממש הבנתי מה קורה שם בהודעה שלך.. הסבר את עצמך ועל איזה אלבומים אתה מדבר?

p i n g o

New member
נסיון הסבר...

מדובר בשני האלבומים KM 94 ו-Impossible princess. יש קישור להודעה בנושא בטאג. אומנם זה משמח שיש ביקוש לאלבומים, אבל עוד יותר מעציב ששוב DeConstruction (או BMG או וואטאוור) עושים טעויות כאלה, בכך שהם לא משחררים מספיק אלבומים שיענו על הביקוש. ככה יש הרבה שכן רוצים לקנות, ופשוט לא יכולים. זה ממש אידיוטי שיש ביקוש גדול, ההיצע כל כך קטן. לא יכלו להפעיל שם טיפונת |טיפה| את השכל ב-BMG?? ד"א עכשיו קצת יותר מובן על מה התרעומת (המוצדקת)?

הבנתי שמדובר בKM94 כמובן אבל

לא הבנתי את הקטע עם המספיק אלבומים...תודה דניאלו טוב צריכה לזוז כבר זועמים עלי !!!!

tatababa

New member
בדיוק!

בנוסף לזה שאין מספיק עותקים - BMG לא טרחו לידע את רב בעלי החנויות על ההוצאות המחודשות ככה שהרבה מאוד חנויות לא ידעו שהן אמורות לקבל עותקים. רשתות גדולות סטייל HMV הכינו סטנדים מיוחדים בכניסה לחנות כדי תיהיה תצוגה מיוחדת של האלבומים האלה אבל פשוט לא היה מה להציג! הסטנד מהקרטון היה נחמד אבל לא היה עליו עותקים של אף אחת מההוצאות המחודשות כי BMG פשוט שכחו לשלוח עותקים לחלק מהחנויות שהזמינו עותקים. בנוסף, BMG היו אמורים לשלוח פרומואים עם רמיקסים של Confide In Me לתחנות רדיו אבל בדקה התשעים הוחלט שהם לא רוצים להשקיע כסף בהוצאות האלה מעבר למה שכבר הושקע והעניין נכון לא עכשיו לא קורה. ודבר אחרון - BMG מתכננים להוציא את האלבומים הישנים של קיילי מתקופת PWL בשיתוף עם פיט ווטרמן - בעל זכויות ההפצה על האלבומים הללו (למרות שיש שמועות על כך שהוא מכר את הזכויות בזמנו לחברת DeConsturction ואז כש BMG השתלטה עליה - היא זכתה בזכויות האלה...). ככה או ככה - החלטה מאוד תמוהה מצד BMG בגלל שהעניין ילוו בהרבה מאוד מכשולים ע"י קיילי, ע"י זכויות יוצרין על שירים ותמונות וגם כמובן כאב ראש פיננסי שלא בטוח הולך להשתלם. נו טוב, השקעה נכונה אף פעם לא היה הצד החזק של BMG!

tatababa

New member
עדכון בחזית של BMG!

אז ככה - המהדורות מוגבלות!!! זה העדכון האחרון. BMG בינתיים לא מדפיסים עוד העתקים של המהדורות האלה מה שהופך אותן למוגבלות! רב החנויות אונליין ביטלו את ההזמנות שהזמינו האנשים כי פשוט אין יותר עותקים! יכול להיות שבעתיד יחזרו BMG עם עותקים חדשים אבל נכון לעכשיו הם החליטו שאין צורך בעוד עותקים (שוב - איך אנשים יכולים להיות כאלה גרועים!?). התקווה היחידה למי שעדיין לא השיג את האלבומים - FMR. בשבוע הקרוב אמורה לצאת הודעה רשמית ע"י FMR האוסטרלית לגבי ההוצאות המחודשות (שהולכות להיות זהות לחלוטין להוצאות של BMG). אני מציע בחום להשיג עותק כמה שיותר מהר כי הם פשוט הולכים ואוזלים ואנחנו לא רוצים לתלות תקוות במכונת הצילום הדפוקה של FMR שהנפיקה לנו כבר טראומות בעבר.. Cheers רן

למעלה