Death by chocolate!!!

Death by chocolate!!!

I tried this last night. Nothing was left for today The quantity is for 2 people 1/4 cup sugar 2tablespoon coca 50gr. bittersweet chocolate 50gr. butter 1 egg yolk - yellow 1 egg 2teaspoon flour Mix coca ans sugar in a small bowl stir chocolate and butter in a small saucepan until smooth Remove from heat, add coca mix, whisk in eggs, flour Divide in to 2 individual pans Bake 20 minutes at 180C Unbelivable easy and divine in taste. Let me know if you like it

קושוש

New member
נופר, שאלה קצת סקרנית.......

איך זה שאת כותבת פעם בעברית ופעם באנגלית ?

שיגריס

New member
סופלה שוקולד?! עוד מתכון...

נופר, מה שתיארת זה בעצם סופלה שוקולד, נכון? הכנתי כמה וכמה כאלה בוריאציות קצת שונות וזה אכן מאד טעים וחייב להיאכל מייד אחרי האפייה. הנה עוד מתכון פיצוץ: סופלה מוקה חם 3 כפות סוכר דק 40 גר, חמאה 2 כפות קמח רגיל 3/4 כוס חלב 1 כף קפה נמס בסגנון אספרסו 100 גר, שוקולד כהה מומס 4 ביצים מופרדות הכנה: משמנים קעריות סופלה בשמן או חמאה מומסת. מפזרים מעט סוכר דק בקערה כך שכל התחתית והדפנות מכוסים. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים מעל להבה בעוצמה נמוכה(!)עד שהקמח מזהיב קצת. מוסיפים בהדרגה את החלב ובוחשים לתערובת חלקה. מרתיחים דקה או שתיים ומסירים מהאש. מוסיפים את השוקולד המומס, החלמונים (YOLKS) והקפה ומקציפים לתערובת חלקה. את החלבונים מקציפים בנפרד ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד. מחלקים לכמה קעריות סופלה (בין 10-15) ואופים 40 דקות. איך אמרת - DEVINE? SO IT IS!!!

bali

New member
מנהל
לכמה מנות זה מספיק?

יש לי הרגשה שהכמויות האלה לא מתאימות ל 10-15 מנות... אני טועה? ענבל.

נופר 30

New member
אז ככה

נופר 30 זאת אני ואני בארץ לפני חודש ביקרתי אצל אחותי לפני שהיא התחילה להיכנס לכאן ורשמיתי מהבית שלה ולכן כאשר היא רושמת מהבית זה כאילו אני ותראי שהשם הוא נופר30 מלוס אנגלס ולא נופר 30מ רגיל בעצם זאת iris g שהיא אחותי שהיא רושמת מהבית כרגע כי זה סוף שבוע וה iris g זהו פחות או יותר מקווה שענה לך נופר

To answer all the questions once

1. The quantity is for 2 people 2. It is not really a suffle, we ate it 2 days after making it, it was still great I have to tell you, this dessert is as good as any I tasted in a restaurant

למעלה