Dear Chuka!!

yellow cheese

New member
Dear Chuka!!

אהלן בובה!!! כתבתי לך בצהריים ומשומה ההודעה לא נקלטה! כוצאמק.. בררר... מה שלומך ילדה יפה?! אצלי הכל בסיידר...שורדים למרות שזה לא תמיד פשוט...
אז כפי שאת כבר רואה..יש פה דיי הרבה אנשים מהפורום הרישמי. ת´אמת ולא בגלל שזה פורום בהנהלתי יותר פשוט ונוח לכתוב כאן- בתפוז.. כי בפורום הרישמי זה דיי מעצבן..... אבל חפיף.... האוירה בשני הפורומים היא שונה... זה פורום שהגדירו אותו לפניי "פורום חובבני".... נו מילא... שטויות, בסוף כולם מתייים.... אז מיצי ואני שולחות אלייך
וגם
והנה מיצי
!!!! תכתבי לנו קצת שירים שלך.... זה תמיד מרגש...
חולה עלייך בובונת. שלך, שירלי (מיצי מיאו
)

בובהההההה

אני דווקא נורא אוהבת את הפורום הרשמי פשוט האנשים שם השתנו ונהיו רקים ונהיים רקים מרגע לרגע אז אני ניכנסת פחות אבל עדיין ניכנסת כשמבקשים בכל מקרה בקשר לשירים... תודה על המחמאה :) אבל אני לא כותבת שירים שלי למה דיכאון אני happy
ואת יודעת מי גרמה לי להיות ככה (
) בכל מקרה
יום קסום

yellow cheese

New member
C ../images/Emo41.gif H ../images/Emo41.gif U ../images/Emo41.gif K ../images/Emo41.gif A

אהלן בובה!! מה המצב? אהבת ת´כותרת?! חחחחחח שיגעון של שירלי..
אז בואי נבהיר את פניי הדברים... בטח האנשים שקוראים ת´הודעות שלנו חושבות שאנחנו זוג... אז: לא! אני וצ´וקה חברות טובות טובות וכיף לנו לדבר! אבל אנחנו לא זוג....
צ´וקה מהממת ומדהימה אבל הלב שלה שמור למישהי (שמה שמור במערכת) (מי אמר שקוראים לה הכי עליזה שיש?!) חחחחחח
בכל אופן....... תחשבו מה שתחשבו....צ´וקה מושלמת!!! אז צ´וקלה....זו בכלל לא הודעה לאנשים, זה לך! אני מקווה שהיה לך טוב איפה שלא הברזת היום....
אני הייתי בהצגה מדהימההההההההה..... בקשר למחוייבות אישית...
כל כך נהנתי!!!! ההצגה הזו לימדה אותי להסתכל על החיים באור ורוד... כולנו שונים וכולנו שווים היה ה-משפט בהצגה! בקיצור...נדברה כבר.... הנוער העובד לשלטון!!!
חולה עלייך, שירלי פרילי.... אגב: נכון הpeace מהצ´אט חסר פה?!

ש ../images/Emo41.gif י ../images/Emo41.gif ר ../images/Emo41.gif ל ../images/Emo41.gif י

כן כן שטו מאוד אהבתי את הכותרת!!! אני לא חושבת שהילדים פה חשבו שאנחנו זוג אבל .. טוב לא משנה שיהיה... כולנו שונים וכולנו שווים זה כתוב בפרטים שלי באיי סי קיו את יכולה להסתכל! לא הברזתי היום מבית ספר אתמול הייתי חולה "חולה" עלק עבדתי על אמא שלי אז נישארתי בבית ואז היא לקחה אותי בערב לרופא והוא נתן לי אישור אחרי הצגה קטנה שעשיתי לו להישאר בבית עד יום שישי... (גדול!!! פשוט גדול!!!
) ביי מותק

yellow cheese

New member
לצערנו לא כולם מתייחסים... ../images/Emo7.gif

למשפט הזה כאל משפט נכון... אולי מתייחסים אבל לא מיישמים. ההצגה הייתה יותר בכיוון של סיפור חיים... סיפור ההצגה בקצרה (עד כמה שניתן לקצר) אז ככה.. המציגים היו שני אחים, אחים במציאות.. האחד- (דקל) - בן 26 , לוקה בתסמונת דאון. השני - (עופר) - כיום בן 40 - "רגיל". עופר התחיל את סיפור חייו במעין הסבר כללי ביותר על מה זה בעצם תסמונת דאון.. בגוף האדם קיימים 46 כרומוזומים, אצל אדם אשר לוקה בתסמונת דאון קיימים 47 כרומוזומים.. הסימנים למחלה הם: עיניים מלוכסנות, פנים עגלגלות, ליקויי בדיבור, גובה ממוצע 1.50. הוא סיפר עד כמה קשים החיים בצל אח לוקה בתסמונת... דקל-האח הלוקה בתסמונת, סיפר עד כמה אנשים מתייחסים אליו בצורה שונה.... והוא סיפר עד כמה קשה זה להיות "חריג" ולא בנורמה... הם שניהם נתנו עדויות מכל מיני מקומות שבהם מעשיי העוול של בני האדם פגעו בהם.. הסיפורים צמררו אותי... ירדו לי דמעות... הרגשתי באותו רגע כל כך קרובה לדקל... הרגשתי שהשוני שלו זה השוני שלי.. הם העבירו את המסר בצורה כל כך חזקה... בסוף ה"הצגה" מי שרצה הביע דעה... אמרתי שאני, במסגרת מחוייבות אישית מתנדבת באק"ים- אגודה לאומית לקידום מפגרים... הם כל כך אהבו ת´גישה שלי, בסוף הוספתי את המשפט כולנו שונים וכולנו שווים... כולם מחאו לי כפיים ודקל (ה"חריג") חייך חיוך ענקי.... האנשים האלו הם אנשים מדהימים.. זה מה שנתן לי ת´כוח ות´חשק להמשיך להתנדב באק"ים.... הלוואי והיו עוד אנשים כאלו.. החיים הם לא דבר מובן מאיליו... ולהיות רגיל זה לא דבר מובן מאיליו... כי כולנו שונים וכולנו שווים!! ואני מוסיפה: "גם החריגים"!!! מקווה שלא השתעממת לקרוא...זה פשוט עדיין טרי... שלך תמיד, שירלי

yellow cheese

New member
אם כן את תהני...כמו שלא נהנת- ../images/Emo13.gif

בחיים שלך!!! זה מדהים!!!! דקל בחור מדהים!!! באמת באמת באמת שווה!! שלך, שירלי

לא להגזים

"תהני כמו שלא נהנת בחיים שלך" אני בטוחה שכן :) יש דברים הרבה יותר כיפים מאיזה הצגה... כמה שהיא יפה אני בטוחה שבנג´י שכבר עשיתי וצניחה חופשית שגם את זה כבר עשיתי פי אלף יותר כיף מההצגה! טוב עזבי :) לקחתי קשה חחחח אז מה קורה צ´וקה? את יום שישי בכיכר?

yellow cheese

New member
"רצחו שלום בכיכר".... ../images/Emo10.gif

אולי כן....ואולי לא! אם כן אני באה עם הנוער העובד...
ואם לא..אז לא...
ואת? לאב יו, שירלי

כן אני באה

או עם נוער מר"צ או עם הנוער העובד או עם הפורום של אביב גפן בקשה תבואייי איזה מגניב זה יהיה לראות אחת את השניה את תראי אותי פעם שניה אותו מקום... חחח

yellow cheese

New member
הלוואיייי צ´וקלית... ../images/Emo6.gif

זה יהיה אחלה בחלה וסבבה!! אם אני אבוא...אולי נעשה פגישת פורום בפורום הזה?????? זה יכול להיות א=ד=י=ר!! כל אחד וה- PEACE שלו.....
לפי הפרסומת "כל אחת והפינוק שלה".. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מושפעת מערוץ 2 טוב צ´וקלית... אני אשתדלנה להגיע..מקסימום..בעעעעע לא תראי אותי...פחות בהלה! מה את צריכה טראומה בחיים???? שלך תמיייייד, שירלי

היי היי

בלי ירידות על חברות שלי!!!
הממ... בקשר לפגישת פורום סבבה תעשי השאלה אם משהו יבוא את כבר יודעת אם את באה בכלל לכיכר? אם כן אז סבבה תעשי אבל אניצ לא מבטיה לתת את מירב הצומי שלי אני אבוא להגיד שלום לכם ושלום בפורום הרשמי אבל את הרוב אני מקווה לבלות עם אהובתי

yellow cheese

New member
התכוונתי לזה שגם אני עם...

Peace!!!!!! זה לא היה בקטע של ירידה!!!
מקווה שקלטת...
ולא בטוח שאני מגיעה לכיכר... לפי דעתי אחרי מה שעשיתי היום אמא לא תיתן לי.. (אני כבר אתקשר אלייך קבובה)..
אם אני לא אבוא אני בטוחה שניפגש כבר.... שלך תמיד, שירלי

איזה עצבים איתך!!!

וואי איזה דיכאון את מבאסת בטרוף כלכ ך בניתי על מחר רציתי לראות אותך

yellow cheese

New member
סוריייייייי ../images/Emo10.gif

אני מבואסת לא פחות ממך!!!!! אמא בקריזה!!!!!
לאב יו וניפגש בפעם אחרת, שירליה

למעלה