dead man inc התראה אחרונה !

על האש

New member
dead man inc התראה אחרונה !

תראה נמאס לי להיות גננת וכל היום לרדוף אחרי הודעות שלך ולשרשר אותן להודעות המתאימות... אוו שלבד תתחיל להגיב להודעות שקשורות ותפסיק לפתוח כול פעם הודעה חדשה ולהציף את הפורום או ששההודעות של ימחקו ואם הם ימשיכו גם תוגבל כבר הסברתי לך את זה פעם וזה ממשיך..... מה קשה כול כך להגיב להודעה ולא לפתוח כול פעם הודעה חדשה זה ממש לא מסובך גם אם ההודעה לא קופצת זה לא אומר שצריך לפתוח הודעה חדשה ... פעם אחרונה והתראה אחרונה כי באמת נמאס לי להיות גננת....

dead man inc

New member
ל- על האש ........

תראה מיסטר על האש או מה שמך שם לפני שאתה מטיל עליי את האשמה שכמובן שאני לא יודע על מה לעזאזל אתה מדבר אז אני מציע לך קודם תסביר את עצמך ואחרי זה תחזור לגן הילדים שלך לשמור על התינוקות שלך. מבין ?

על האש

New member
להיות יותר ברור ממה שהייתי

אני כבר לא יכול להיות.. מה הבעייה שלך לפתוח הודה לראות הוספת תגובה ומשם לכתוב הודעה למה כול פעם אתה צריך לפתוח הודעה חדשה? כמו שעשית גם בתגובתך לי במקום להמשיך להגיב לאותה הודעה אתה פותח הודעה חדשה..... לכן שאתה פותח הודעה יש אפשרות להוסיף לה תגובה ולא צריך לפתוח הודעה חדשה.....הודעה חדשה פותחים שמעלים נושא חדש.... וזה הכול יותר מזה אני לא יכול להיות מובן יותר...

rvd420

New member
אני לא רוצה להתערב בגן-ילדים,

אבל שרשרת את ההודעות שהוא שלח בקשר לחגורות להודעה בקשר לDDP.

על האש

New member
אני יודע וזה קרה בטעות

בגלל שהוא כול הזמן מציף את הפורום..... וכותב הודעות אני צריך לנחש לאן לשרשר את ההודעות שלו... ואחרי ששרשתי את ההודעה שמתי לב שזה להודעה הלא נכונה אני לא מבין מה הבעייה שלו לשרשר......להודעות הנכונות וככה לא היוצרו אי הבנות בעתיד..

למעלה