DEAD MAN יש לי שאלה

היטמן

New member
על מה אתם מדברים בכלל -->

ה NWO של קווין נאש סקוט סטיינר ברט ובכלל כקבוצה וכארגון הם היו המובילים שלא נדבר על זה שהם הרימו את ה WCW ונתנו טעם בכלל לראות אותם!

DDN

New member
הלוואי והיית צודק

אבל לNWO המוצלח פוטנציאלית הזה לא נתנו זמן לחיות בכלל: ברט הארט נפצע ופרש, נאש נפצע, וקלקלו אותו עם ג´ף ג´ארט והאחים האריס. אני מה זה החזקתי מהNWO הזה. . .. . היו לי תקוות כ"כ גדולות, ציפיות.. . . .. . . חבל שקרה מה שקרה.

היטמן

New member
נכון אבל הייתה תקופה קצרה טובה

הייתה תקופה טובה שלכל החברים בNWO היו תארים וברט עם העולם מה לעשות שברט נפצע זה הכי חרא בשבילי כי רק בזכותו עברתי לWCW כי כבר לא היה טעם להשאר בWWF (נשמע כאילו אני מתאבק) יכל להיות הרבה יותר טוב, אבל דברים כאלו קורים וחבל...

HBK

New member
תראו אנשים

בשביל מה הויכוח הזה בכלל?? מי שאומר שלטייקר אין כישורי היאבקות, טועה אם ראית קרבות עבר של טייקר הוא ביצע שם קפיצות מתוך הזירה מעל לחבלים אל מחוץ לזירה שאיש בגודל שלו יכול רק לחלום לעשות חוץ מיזה שהוא היה דמות אהובה בגימיק הקודם והוא גם ידע לשחק את הגימיק מעולה עכשיו יכולת משחק+ יכולת "התעופפות" מעולה יחסית לאיש בגודל שלו= מתאבק טוב+, מה עם התרגיל המפורסם שבו טייקר הולך על החבל ומוריד מכה על היריב? צריך שיווי משקל מעולה בשביל זה והבחור לא קטן כל כך (2 מטר +) עכשיו אם אתם מדברים על כישורי היאבקות נטו אבל נטו אז המתאבק הכי מתאבק שהיה בWWF הוא קן שמרוק אם מישהו זוכר ואחרי הWWF הוא עבר לכסח יפנים בקרבות אמיתיים שבשבילם כבר צריך באמת ניסיון ויכולת לחימה גם בוב בקולנוד היה מתאבק נטו אבל את שניהם לא אהבתי במיוחד בWWF כי מתאבק בWWF הוא גם סוג של בדרן ולא רק מתאבק או פעלולן בגלל זה לא צריך לשפוט פה מתאבקים רק לפי היכולת שלהם בזירה למרות שגם היכולת בזירה זה דבר חשוב

......

הקרבות שאתה ראית היו כשאנדרטייקר היה צעיר ומאוד בכושר, הזמן מה לעשות לא הטיב עימו ומה שיוצא ממנו עכשיו זה מתאבק דיי מגושם. (אותו הדבר כמו קווין (דיזל)נאש.

אילן די

New member
old school

התרגיל שבו האנדרטייקר כביכול הולך על החבלים מתבצע כשהוא נשען על היריב, והיריב עוזר לו לשמור על שיווי המשקל, אין פה הרבה מיומנות. למרות זאת אני גם חושב שהאנדרטייקר מתאבק טוב. יש לו כמה חסרונות - בגלל בעיות גב, הוא לא יכול להרים מתאבקים (ולא, בצ´וקסלאם - לא מרימים את המתאבק למי שאולי חשב) אלא רק לעיתים נדירות. הבעיה הרצינית השניה שלו היא שהוא לא יודע לקחת באמפים כמו המתאבקים הגדולים. היתרונות שלו ובגלל זה אנשים אוהבים אותו זה בעיקר האתיתיוד שלו, הזלזול והעליונות שהוא מפגין. יש אנשים שאוהבים את זה...

HBK

New member
מסכים

איתכם לגמרי , אותו הדבר קרה גם לסקוט הול שהלך לאיבוד לגמרי מאז הWCW ועכשיו הוא בקושי סוחב את עצמו לזירה אולי הגיע הזמן לקאמבק שלו? גם קורט הנינג ( מר פרפקט הידוע) ירד ביכולת בגלל פציעות אבל לפי דעתי הוא עדיין מתאבק יותר טוב מאוסטין או רוק פשוט צריך לקדם אותו לקרבות חשובים וזה לא נראה לי שיקרה עוד מתאבק שהיה יכול ליהות מהטובים ביותר בכל הזמנים ונעלם בגלל פציעות הוא הבריטיש בולדוג, מתאבק באמת גדול שאני חייב להגיד עליו חבל!

BinNs

New member
נכון..

ברסלמניה היה קשה לטייקר להרים את פלייר, הוא ניסה פעם אחת ללכת על הלאסט רייד. לא הלך. שינה לטומבסטון. חבל. אבל אני לא מסכים. היו לאנדרטייקר המון קרבות עם באמפים..

טייקר......

טייקר לא הצליח להרים אותו כי הקרב היה מעייף מאוד הרבה מאוד דברים עפו לראש ולגב של טייקר בקרב הוא אפילו לא כיסה את הראש עם הידיים ממכות של כסאות כמו שהם עושים בדרך כלל

.......

אחי תפסיק להגן על הטייקר כל פעם כמו שאמרתי פעם הוא היה אחלה אבל עכשיו הוא דייsucks חוץ מזה היה פיגוע ענק בראשון לפני 10 דקות

מה אכפת לך בכלל............

מה זה עניינך מה שאני אומר מה אתה כל הזמן נדחף לכל דבר שאני אומר ? הבנתי אותך שאתה לא אוהד של טייקר אתה לא מכבד לא מעריך זהו גמרנו די להתערב לכל דבר שאני אומר על טייקר. אתה משמיץ אתה מדבר רק על חסרונות בקיצר מדבר מדבר מדבר בלה בלה בלה אבל אני עדיין לא יודע איזה מתאבק אתה אוהד , בטח לפי הניק ה........... שלך אתה אוהד את הרוק הלא כן ?

לא כ"כ את הרוק........

קורט אנגל שולט חוץ מזה תזכור שאתה התחלת להתווכח מי עשה את הקרב כלוב (מיק פולי או טייקר) אני פשוט מביע את עמדתי, אסור??

פחחחחח

ואתה עוד מדבר ? קורט אנגל פחחחחחחחחחחחחחח כמו שהקהל צועק לאנגל YOU SUCK´S YOU SUCK´S YOU SUCK´S חחחחחחחחח אתה משמיץ את טייקר צוחק עליו בעוד שאתה אוהד את קורט אנגל שבחיים לא ידע קרבות שדומים לשל טייקר לא לא אתה הצחקת אותי עכשיו אני פה צוחק לא יכול להפסיק פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנגל אפילו לא ברמה של טייקר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה יכול להביע את דעתך אבל לא להדחף לכל מה שאני אומר , כל הודעה שכתבתי אפילו שזה לא עניינך אתה התערבת , לא יודע למה, אולי סתם לעצבן

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה טיפש או מה , בטח גם תגיד שכריס בנואה לא יודע להתאבק בוא אחד המתאבקים הטכניים הטובים העולם כולו. אחי , האבקות זה מבויים, זה שצועקים לאנגל YOU SUCKS אומר דברים טובים, הקהל מגיב לאנגל, כן כן מגיב- לא כמו אנדרטייקר שבגלל התגובה של הקהל ביטלו את הקרב שלו בבקלאש אל תעשה השוואה בין שנייהם, אני מציע שאוליי נעשה מן סקר כזה שיגיד איזה מתאבק יותר טוב ביוםן (או יותר SUCKS) ונראה מה כולם אומרים. אגב , הקישוריי מיקרופון של אנגל הם משובחים ביותר ,יש לו לשון חלקלקה והוא מתאבק טכני אדיר. אני לא מבין איך אתה יכול להגיד שאנדרטייקר יותר טוב ממנו. על זה מגיע לך : פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי ומי שבא לו שיביא את עמדתו: מי מתאבק יותר טוב-אנגל או אנדרטייקר? (יש להתייחס להווה ולא לעבר, למרות שגם אז אנדרטייקר לא מדגדג את אנגל)

כן כן .........

לך תספר את הסיפורים האלה לסבתא שלך אותה זה בטח יעניין מאוד כל הבולשיט שלך

תגיד לי אתה כ"כ קשה הבנה.

כנראה שאתה בכלל לא יודע מה זה ספורט בידורי. כן כן WWF-E זה ספורט בידורי. אנגל מתאבק הדבה יותר טוב מטייקר ופשוט אין מה לעשות. אני רואה שאין לך מה להגיד יותר אז אתה מציע לי ללכת לספר את זה לסבתא. מי שרע בWWF ומקבל תגובה על זה שהוא רע אז הוא נחשב מתאבק טוב טייקר מה לעשת לא מקבל תגובה כ"כ טובה ובגלל זה וויתרו לו את הקרב עם HHH . עוד דבר, מה לעזאזל חשבת שאם אנגל רק כולם בקהל יצעקו אנגל אנגל אנגל??

אני לא מבין למה אני בכלל מתווכח

איתך אתה כ"כ אובססיבי לגבי הטייקר שאתה לא רוצה בכלל לנסות להבין מה שאני אומר

מתאבקי נטו זה

ברט הארט כמובן מר פרפקט בוב בקלנד סאטורו סיאמא בריטיש בולדוג דינמיט קיד וכריס בנואה

למעלה