Dead End Weekend

קרניjack

New member
Dead End Weekend

המלצת השבוע שלכם? משהו טוב שקרה לכם השבוע? משהו פחות טוב שקרה?
סרט/ספר/סדרת השבוע? שיר/אלבום השבוע? תמונת השבוע? שיהיה שבוע טוב לכולנו!

lacrimosa girl

New member
להלה

המלצת השבוע שלכם? לא להיות חולים
אני תמיד טוענת שעדיף להיות חולים בדלקת ריאות ואל בשפעת. דווקא המחלות הקלות הן הכי איומות מהבחינם של ההתמדדות היומיומית...זה סיוט לא להצליח לנשום משהו טוב שקרה לכם השבוע? חזרתי לפנימיה :) משהו פחות טוב שקרה? חזרתי לעשן אחרי הפסקה של חודש
חח אני חלשת אופי יותר ממה שחשבתי
[למרות שזו היתה הפסקה סמי כפויה בגלל המלחמה כי הסיגריות שלי נשארו שם
] אה וחזרתי ללמוד. >< סרט/ספר/סדרת השבוע? אי אר, גוסיפ גירל. טלוויזיה של פנימיה
שיר/אלבום השבוע? הסאונדטראק של Music & lyrics...סרט גאוני!! i said i wasnt gonna lose my head but then PoP! goes my heart! תמונת השבוע?
אני אוהבת פרפרים. ~קיטש~

קרניjack

New member
את האחרונה שחשבתי שתעשן../images/Emo6.gif

לא יודעת כמה זמן את מעשנת, אבל לא הייתי חושבת עלייך (לא שיש פרצוף למעשנים
).

lacrimosa girl

New member
חח זה נכון, אני נראית הילדה הטובה...../images/Emo3.gif

אולי זה קשור לעובדה שאני לא מדברת על זה הרבה. אני מעשנת מגיל 12.

Rose131

New member
אפצ'י.

המלצת השבוע שלכם? תכלס לא להיות חולים. אה, ולא ביום של בגרות בספרות. משהו טוב שקרה לכם השבוע? טוב? ממ.. לא כזה קרה משהו טוב. משהו פחות טוב שקרה? היה שבוע ממש נאחס, תכלס. סרט/ספר/סדרת השבוע? כלמיני דברים לבגרות בספרות.. ואנג'ל.. והDVD של HIM, והDVD של MCR.. אה, וארץ קשוחה.. ו.. זהו. שיר/אלבום השבוע? אממ.. הכניסיני תחת כנפך
[אשכרה נהניתי לענות עליו בבגרות] תמונת השבוע?לאדעת נווו

עדיף מאוחר מלעולם לא...

המלצת השבוע שלכם? משעעמם לכם? לכו לספרייה=] משהו טוב שקרה לכם השבוע? אוהו היה לי סופ"ש מהמם! משהו פחות טוב שקרה? מבחן במחשבים. סרט/ספר/סדרת השבוע? מריק\אן רייס שיר/אלבום השבוע? מלא HIM תמונת השבוע? קוקה קולה לשלטון!!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifבלו בלו בלו....

פעם הייתי פה : O ואז נטשתי לצמיתות ופוף!!: O אני שוב פה,איזה קטע P-: XDD
המלצת השבוע שלכם?
נממ..אין ממש המלצה השבוע. XD
משהו טוב שקרה לכם השבוע?
וואל,עברתי את הבגרות בספרות וזה טוב,ועודיותר טוב!יצאתי לחופש של שבוע, והתחלתי לכתוב את הספר שאני כותבת,יותר נכון מיני סדרת ספרים. XD
משהו פחות טוב שקרה?
סבתא של חברה שלי מתה : <
סרט/ספר/סדרת השבוע?
טוב תמיד כיף לחזור לפעם אז,סרט-מלחמת העופל
וסדרה נממ,על טבעי שראיתי לפני הבגרות.
שיר/אלבום השבוע?
עזבו אותי אלבום :) Apocalyptica - Fade to Black Thriving Ivory-Angels on the Moon
תמונת השבוע?
|ריר| XD

בדנתמ

New member
רגע...

התחלת לכתוב את הספר הראשון ואת כבר יודעת שמדובר בסדרה? אולי זה יצא באורך של כרך אחד בסוף? (אם אני לא טועה, טולקין בזמנו רצה לפרסם את שר הטבעות בתור ספר אחד עם שישה חלקים בפנים או משהו כזה
)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifXDD

חח,כתבתי עלילה לספר הראשון,ואז עלה לי רעיון לספר השני!. וכתבתי שני עלילות,יעני אחת הראשונה והשני זה ההמשך שלו. כי את העלילה הראשונה עישתי עם סוף,אבל פתוח,ושמראה שהולך להיות המשך. יש מצב גם לשלישי,אין לי בעיה לכתוב אותו גם,אבל אני מעדיפה שלא. בכול מקוה יש לי מלאה לכתוב XD ורק התחלתי לכתוב אתמול בלילה כמה שורות. וסביר להניח שזה לא יצאה ספר XD זה יותר בכוון של ספר עצמי לי ולחברים XD אבל עם יצא טוב ,אולי לא.XD

למעלה