ddlCustomer , לא מובן

yossikz

New member
קריאת קובץ

הרצתי תוכנית והיא עבדה טוב. שינתי את שם הקובץ וקבלתי את ההודעה הבאה : מנגנון מסד הנתונים Jet של Microsoft אין אפשרות לפתוח את הקובץ '. הקובץ פתוח כבר באופן בלעדי על-ידי משתמש אחר, או שדרושה לך הרשאה כדי להציג את נתוני הקובץ אגב הרצתי ב web matrix וזה עבד מה הסיבה ?

yossikz

New member
שם הקובץ

שם הקובץ הוא השם המדויק. התוכנית כאמור רצה ב - web matrix

eofek

New member
תבדוק

שה Connection String עדיין עדכני. ( בעיקר שם קובץ ה MDB שהוא מפנה אליו ומיקומו)

yossikz

New member
דוגמא כללית

כדי להציג שדה של בחירה מרשימה אני מחפש פונקציה כללית לקריאה הטבלה, מאקסס כאשר לביצוע אני אספק את שם הטבלה ושם השדה. האם אפשר לראות קוד המיישם זאת ?

eofek

New member
אתה בסה"כ צריך להרכיב

את הקוד SQL בזמן ריצה ... לא רמורה להיות בעיה עם זה. אין לי דוגמא עכשיו בשלוף, אבל תחפש בגוגל, בטוח תמצא דוגמאות ...

yossikz

New member
ddlCustomer , לא מובן

מצ"ב קטע קוד שראיתי באינטרנט לא ברור לי ddlCustomer מאיפה זה מגיע ? <%@ Import Namespace="System.Data" %> <%@ Import Namespace="System.Data.SQLClient" %> <script language="VB" Runat="server"> Sub Page_Load(Source as Object, E as EventArgs) if not Page.IsPostBack then Dim strConn as string = "server=YourServer;uid=YourUID;pwd=YourPWD;database=NorthWind" Dim MySQL as string = "Select [CustomerID], [CompanyName] from Customers" Dim MyConn as New SQLConnection(strConn) Dim objDR as SQLDataReader Dim Cmd as New SQLCommand(MySQL, MyConn) MyConn.Open() objDR=Cmd.ExecuteReader(system.data.CommandBehavior.CloseConnection) ddlCustomer.DataSource = objDR ddlCustomer.DataValueField="CustomerID" ddlCustomer.DataTextField="CompanyName" ddlCustomer.DataBind() MyConn.Close() end if End Sub

yuval k

New member
חיפשתי בגוגל ומצאתי את הקוד הנ"ל

בהקשר - ddlCustomers הוא פקד DropDownList המוגדר על הדף. אם היית נותן לינק למקור, זה היה יכול לעזור
יישר הקוד לשמאל להבא.

yossikz

New member
קריאת קובץ בסטודיו

האם יש סיבה לכך שפניה לקרוא קובץ שנמצא במיקום C:\Inetpub\wwwroot\fpdb כאשר הפרויקט נמצא במיקום C:\Inetpub\wwwroot\WebApplication1 נותנת שגיאה Server Error in '/WebApplication1' Application. ‏‏למנגנון מסד הנתונים Jet של Microsoft אין אפשרות לפתוח את הקובץ 'C:\Inetpub\wwwroot\fpdb\telefon.mdb'. הקובץ פתוח כבר באופן בלעדי על-ידי משתמש אחר, או שדרושה לך הרשאה כדי להציג את נתוני הקובץ אבל העברת מיקום הקובץ ל c:aspnet\data עובר תקין

yossikz

New member
בדיקת הרשאה

נראה לי שיש לי הרשאות היות ובהרצה בסביבת weנ natrix אין הודעת שגיאה. איך אפשר לדעת בודאות אם אין הרשאה ?

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

properties-->security מתי אתה מקבל את השגיעה?(לאחר איזו פעולה?)

yossikz

New member
dropdownlist

משום מה השדה לא מוצג. נראה לי תקין מצ"ב הקוד

למעלה