ליאור טולדנו
M master pedo 666 New member 30/4/07 #23 חחחח כפיר טולדנו וזה אני יא פדו! לא נשבר הסקט רק יצא לו פיצוץ קטן ליד הנוז חחחח זה קרש 8.2 בלתי ניתן לשבירה חחח
חחחח כפיר טולדנו וזה אני יא פדו! לא נשבר הסקט רק יצא לו פיצוץ קטן ליד הנוז חחחח זה קרש 8.2 בלתי ניתן לשבירה חחח
א אמיר שמעוני New member 1/5/07 #28 פששששש 8.2 ?!?! איזה מאגניב ורק פיצוץ קטן ?! יו איזה קרש מאגניב מאיפה הוא ?! אני גם רוצה כזה
א אמיר שמעוני New member 1/5/07 #29 חחח יבן זונה עכשיו על מה יהיה אפשר לשבת שמחשקים במחשב הא ?! הא ?! על זה חשבת ??? עד שהכנתי את המשענת הזאת אלוהים ישמור משענת רכבה בול 8.2 מותאמת לגב לעמוד השידרה להכל חחח היה אחלה דמו יום שישי
חחח יבן זונה עכשיו על מה יהיה אפשר לשבת שמחשקים במחשב הא ?! הא ?! על זה חשבת ??? עד שהכנתי את המשענת הזאת אלוהים ישמור משענת רכבה בול 8.2 מותאמת לגב לעמוד השידרה להכל חחח היה אחלה דמו יום שישי
ה הבוס של הצאט של הצ New member 30/4/07 #26 אההה וואלה זה כפיר, פשוט חשבתי שעף הסקט למי שעושה את הנוקומפליי ואני חוזב זה בני חחחח, אגב סחטן כפיר על הנוסגרא וואמ פוט (או איך שזה לא נקרא)
אההה וואלה זה כפיר, פשוט חשבתי שעף הסקט למי שעושה את הנוקומפליי ואני חוזב זה בני חחחח, אגב סחטן כפיר על הנוסגרא וואמ פוט (או איך שזה לא נקרא)