זה היה היחיד שממש קניתי
עדיין האפליקציה לא מראה את הקומיקס משהו בטאבלט של 7 אינטש. קומיקסים "משוחררים" באפליקציה מתחרה עוברים הרבה יותר טוב גראפית. קומיקסים ישנים יותר שהם השקיעו בהם זמן ומציגים פאנל פאנל בנפרד, או תמונה מלאה ואז מתמקדים בטקסט עוברים ממש טוב באפליקציה של DC.... אהכתי את הגישה, אהבתי את הדרך בה הוא לומד ואת ההתייחסות לכוחות. אני יותר אהבתי את הופעת האורח של רוז ווילסון (עם שתי עיניים....) ביחוד לאור איך שהסיבוב הקודם נגמר בינהם בטיטאנס 100. בהחלט חוברת שאמשיך איתה, שיפור מאוד משמעותי לעומת הסיפור האחרון בהרצה לפני פלאשפוינט. קראתי גם את החוברת על אבא של רוז, דת'סטרוק. לא משהו מדהים, מעין "רוצה להיות וולברין אבל רע..." גם למארוול יש דמות כזו שהיא ממש הבן של וולברין וגם שם זה לא מוצלח (אבל אולי זה אני וחוסר החיבה שלי לוולברין, עדיין לא הבנתי במה הוא הכי טוב שיש... אולי "זה שכולם מכסחים לא את הצורה אבל הוא מנצח רק כי יש לו יכולת ריפוי מדהימה"?) ליגיון אבוד, חלק מהדמויות האהובות עלי בחוברת של הליגיון נתקעות כאן במאה שלנו ומציינים שם את הביטוי פלאשפויט.... מעניין לא יותר, אבל אמשיך כי אני אוהב את dawnstar מאז גיל 13 בערך.... resurectionman... אין לי מה להגיד כנראה שיך לחלק ביקום של DC שקשור לקסמים וכאלה, לא הכי מדבר אלי, למרות שהרעיון טוב והביצוע בחוברת ראשונה היה בסדר גמור. כנראה אקרא עוד חוברת או שתיים לפני שאפרוש ממנה. העששית הירוקה... "ה"הפתעה שלי לשבוע זה. ממש נהניתי, ביחוד מהמצב אליו נקלע ג'ורדן שאינו פקח ירוק יותר (אני נהנה יותר מדי מהתירגומים לשם), והתגובה של קרול לשוטיות שלו... נ ה ד ר העששית האדומה.... למה? מי בכלל קורא את זה? מה הם מנסים להגיד שם? בקיצור תחזירו לי את הזמן שלי! באטמן ורובין.... שבוע שעבר התלהבתי מDC 1 באטמן רצינ כמו שצריך בJLA! הוא גם היה נהדר. ובחוברת הזו הוא.... רגשן סנטימנטלי שדמיאן מזלזל בו... לא יכלו להעלים את דמיאן ברי-בוט? ואם שינו לו את ההיסטוריה לא יכלו לשנות לו את האופי? אפילו קצת? הוא גרם למותם של פושעים וברוס בקושי נוזף בו!!!!! (נראה לי שכיסיתי את מכסת ה! לשנה הקרובה אבל זה היה מצב נואש.... אם זה ממשיך ככה אני עובר לרוטשילד ודורש צדק חברתי וביטול הרי-בוט....) היתר אולי אגיע אליהם בסופ"ש אבל אחרי באטמן ודמיאן אין לי כח לעוד אכזבות.