DC - סרט אנימציה חדש Injustice 2021

רוב הזמן נח

Well-known member
זוכרים בסרט האחרון הרגיל בחזיונות..
שלואיס מתה וסופרמן הפך לרע?
אז זה בערך הסיפור בסרט אנימציה.

ובלי קשר לעלילה הכללית של הסרט, בקטע ש..
סופרמן הורג את הג'וקר, מי באותו רגע לא אמר לעצמו, סוף סוף! :sneaky: ?

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
זה ממש לא אותו סיפור...

בלייב אקשן אין רצח אופי לדמות שלו

בסיפור הזה הוא רע מבחירה, בלייב אקשן הוא בובה של דארקסייד
לייב אקשן? חשבתי שזה סרט אנימציה!
וכל גרסה של הסיפור הזה ,משחק\קומיקס\סרט פשוט מדכאת ומעצבנת ואני שונא את כולן

לייב אקשן? חשבתי שזה סרט אנימציה!
וכל גרסה של הסיפור הזה ,משחק\קומיקס\סרט פשוט מדכאת ומעצבנת ואני שונא את כולן
הגבתי על מה שהוא כתב על הלייב אקשן שזה התחלה של סיפור אחר לגמרי

וכן זה מדכא בהתחלה ומשם זה נהיה מעצבן ונורא לא אמין!

רוב הזמן נח

Well-known member
ראיתי!

יחסית לאורך זה שיפור עצום מהקומיקס!
עם כל העלילות שנמחקו - נמחקו גם כל החורים...

רוב השינויים קשורים למחסור בזמן (פלאש שהאזאם גרין לנטרן וכאלה)
ויש קצת שינויים אמנותיים טובים:
1 סופרמן גם אלמן וגם יתום - מסביר קצת יותר מה עובר עליו
2 וונדר וומן טובה - בסרט היא ממש נציגת הקהל - מסכימה עם סופרמן עד שהוא מגזים
3 סופרמן מתאפס על עצמו לפני שהוא מגיע לרמות הטירוף של הקומיקס

בקיצור ממליץ על הסרט!

Lion_Heart

Well-known member
הגבתי על מה שהוא כתב על הלייב אקשן שזה התחלה של סיפור אחר לגמרי

וכן זה מדכא בהתחלה ומשם זה נהיה מעצבן ונורא לא אמין!
הקטע הוא שבסיס העלילה (של המשחק ואחרי זה הקומיקס) הוא הניצחון הסופי של הג'וקר(דעתי) הוא הופך את סופרמן למפלצת, גורם לו להרוג את אישתו והתינוק שלא נולד לו(לעומת שלג'וקר עצמו נולדת ילדה נהדרת ומושלמת כי...הכותבים ממש שנאו את סופרמן) הופך את סופרמן לעריץ\מפלצת ,גורם לסופרמן לרצוח ילד(שזאם) ולהצדיק את זה, ובסוף אין לסופרמן שום סיכוי לכפרה (ואני לעולם לא אפסיק לשנוא את זה) אה כן, אבל באטמן? הרגו את דיק גרייסון, הרגו את אלפרד, את דמיאן העבירו לצד של סופרמן, אבל באטמן גבר גבר, לעולם לא ישבר כי הוא באטמן! לא כמו סופרמן החלשלוש ההוא (הזכרתי שהכותבים שונאים את סופרמן?)

הקטע הוא שבסיס העלילה (של המשחק ואחרי זה הקומיקס) הוא הניצחון הסופי של הג'וקר(דעתי) הוא הופך את סופרמן למפלצת, גורם לו להרוג את אישתו והתינוק שלא נולד לו(לעומת שלג'וקר עצמו נולדת ילדה נהדרת ומושלמת כי...הכותבים ממש שנאו את סופרמן) הופך את סופרמן לעריץ\מפלצת ,גורם לסופרמן לרצוח ילד(שזאם) ולהצדיק את זה, ובסוף אין לסופרמן שום סיכוי לכפרה (ואני לעולם לא אפסיק לשנוא את זה) אה כן, אבל באטמן? הרגו את דיק גרייסון, הרגו את אלפרד, את דמיאן העבירו לצד של סופרמן, אבל באטמן גבר גבר, לעולם לא ישבר כי הוא באטמן! לא כמו סופרמן החלשלוש ההוא (הזכרתי שהכותבים שונאים את סופרמן?)
רצו סופרמן שיתפרע עד הסוף והקריבו את האמינות בשביל זה

באטמן מעצבן תמיד עם הכלל הקיצוני שלו ופה זה שיא ההגזמה

וזה באמת חבל כי יש בקומיקס הזה רגעים שהם זהב טהור עם באטמן/סופרמן בתוך כל הטירוף

ב4 השנים הראשונות אפשר להתעלם מרגעים הזויים, בשנה החמישית כבר אי אפשר לסספנד יותר, זה לא סופרמן זה ג'וקר בלי חיוך

Lion_Heart

Well-known member
אני רוצה שיעשו גרסת המשך ישירה לאחרי הסרט ליגת הצדק:
Justice League Dark: Apokolips War
אני בספק אם זה יקרה, זאת היתה שיטה אלימה למדי לסגור את היקום הקולנועי הזה... סרט דיי גרוע, אבל למי אכפת...לא יהיה המשך

רוב הזמן נח

Well-known member
איך יהיה המשך?

סגרו את הסרט והיקום באיפוס והתחילו יקום חדש
זה לא בדיוק. בסוף הסרט הפלאש החזיר את הזמן לאחור. אז זה אותו יקום. פשוט קן זמן חדש. השאלה היא כמה זמן לאחור הוא החזיר? ומתי יהיה הסרט הראשון בקו הזמן החדש הזה?

זה לא בדיוק. בסוף הסרט הפלאש החזיר את הזמן לאחור. אז זה אותו יקום. פשוט קן זמן חדש. השאלה היא כמה זמן לאחור הוא החזיר? ומתי יהיה הסרט הראשון בקו הזמן החדש הזה?
ביקום הזה זה אותו יקום ברור

התכוונתי לסרטי האנימציה שאחרי הסרט הזה התחילו יקום חדש

Lion_Heart

Well-known member
יש בקומיקס קטע שסופרמן מתעצבן על באטמן ואומר לו אתה כועס שהג'וקר מת

אתה אוהב אותו לא אותי אתה נהנית לשחק איתו חחח
האמת,יש באמרה הזאת צדק, כי באיזהשהו שלב באטמן יתן לג'וקר לעשות ה-כ-ל ולעולם לא יהרוג אותו ב KILLING JOKE הוא(הג'וקר) יורה ומשתק את ברברה, אונס אותה , מראה את כל זה לאבא שלה ,כמעט מוציא אותו מדעתו, ומה באטמן עושה? שיחה , הוא משוחח עם הג'וקר ואז צוחק מבדיחה שלו...(לא יודע איך זה הסתיים מצידי כל עוד לא הראו את זה, הוא לא הרג את הג'וקר) אז כן...פשוט לא עשה כלום

האמת,יש באמרה הזאת צדק, כי באיזהשהו שלב באטמן יתן לג'וקר לעשות ה-כ-ל ולעולם לא יהרוג אותו ב KILLING JOKE הוא(הג'וקר) יורה ומשתק את ברברה, אונס אותה , מראה את כל זה לאבא שלה ,כמעט מוציא אותו מדעתו, ומה באטמן עושה? שיחה , הוא משוחח עם הג'וקר ואז צוחק מבדיחה שלו...(לא יודע איך זה הסתיים מצידי כל עוד לא הראו את זה, הוא לא הרג את הג'וקר) אז כן...פשוט לא עשה כלום
באטמן ייתן לכול נבל לעשות הכול

מצחיק שסופרמן מאשים אותו בזה כי אותו בעצמו באטמן ניטרל מלא פעמים ותמיד עזב אותו

אבל היה סיפור שבאטמן שבר לג'וקר את המפרקת

למעלה