dbz uncut

gokussj2

New member
dbz uncut

סוף סוף קיבלו שכל חברינו פאנימיישן והחליטו להתחיל להוציא גירסה לא מצונזרת של הסידרה. תבדקו פרטים באתר הרשמי בינתיים רקעים שהם נותנים מעוצב לפי סגנון של מה שלא הראו לנו... עוד מעט יהיה להם עוד מידע , גלריות וכו'...

gokussj2

New member

MoGanC

New member
הם לא "קיבלו שכל" פתאום

הם חיכו של'פיוניר' יגמרו הזכויות על הפרקים האלה .

gokussj2

New member
באמת...

אז מה היה להם כל הזמן? נדמה לי שהם תירגמו כבר את הסידרה(נדמה...) הם פשוט צינזרו את זה בגלל סיבות אלה או אחרות , אבל באותה מידה הם יכלו מההתחלה להוציא את הפרקים בלי לחתוך קטעים , כלומר היה להם זכויות על זה כל הזמן , ואין דבר כזה שלחברה אחת יש זכויות על לא מצונזר ולחברה אחרת אין , הם כולם מקבלים את זה באותו מצב - שלם ,מהגירסה היפנית , אחרי זה הם עושים עם זה מה שהם רוצים , אם הם בחרו לצנזר בהתחלה זאת הייתה החלטה שלהם , הם יכלו מהרגע שהם קיבלו גם לא לצנזר , אז כן, ביום בהיר אחד נפלה עליהם חוכמה.

החסני

New member
נצל"ש

בבקשה שמישהו יתן לי דרך כלשהי איך או מאיפה להוריד את 15 הסרטים אבל אם תרגום לאנגלית

gokussj2

New member
טוב

דבר ראשון תדאג שאתה מחובר לאתר עם השם משתמש והסיסמא כי לי מספיק להירשם צריך להתחבר , מומלץ לעשות את זה מהמקום שיש גם אפרות שמירת סיסמא , בכל מקרה אחרי זה תיכנס למולטימדיה(תפריט בחלק ימני עליון של המסך , לאחר מכן יפתח בחלק התחתון של המסך התפריט של המולטימדיה ושם יש אפרות פרקים ואפשרות סרטים ועוד דברים , תשוטט שם בהכל יש הורדות שוות מכל הסוגים.

למעלה