DBZ איפה המשחקים?

kioken

New member
DBZ איפה המשחקים?

עקב ההצלחה הענקית של DBZ בכל העולם!!!! אני תוהה איפה כל המשחקים המוצלחים לסדרה? רק העלילה עצמה יכולה להוות את משחק המכות הטוב ביותר שייצא אי פעם... עד עכשיו ראיתי רק כמה ניסיונות עלבים של נינטנדו למשחק בתלת מימד( dragon ball gt final bout)שאפשר להוריד בקזהה. אם מישהו יודע על קישורים לroms אז שישאיר הודעה. נ.ב. לא הבנתי למה אתם הורסים לעצמכם את הסדרה. למה להוריד פרקים מהנט כשאתה יכול לצפות בהם באיכות כל כך טובה בטלוויזיה

gogumagog

New member
לי יש משחק

במגה דרייב! הורידו מהרשת לפני שזה הגיע לארץ!

haunter

New member
למגה דרייב?? זה עד כדי כך ישן?

באיזה סגנון זה? מכות?

haunter

New member
חח, שכחתי שזו סדרה מלפני 17 שנה

אם היו עושים משחק הרפתקאות זה לדעתי היה יותר נחמד -_- אבל בטח זה היה יותר מדי דומה לסוניק.. כשחושבים על זה, זה באמת נורא דומה (סופר סוניק, הייפר סוניק...) o_O

Taker Sucks

New member
כמה דברים....

יש הרבה רומים לסדרה... ויש גם משחקים ל PSX ל PS2 ל גיים קיוב ול X-box. לגבי הורדת פרקים... התחלתי להוריד לפני שהסדרה התחילה לשודר בארץ. והקולות הישראליים ועיוותים של השמות די מעצבנים.

gogumagog

New member
../images/Emo12.gifיש לאקס בוקס?????????????

איפה???????????????? אני חייב לקנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה? תראה לי מהר!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שעדיין לא יצא!!!!!!!!!!!!!!! איפה ראית????????????????????????????????????

gogumagog

New member
אז סתם זרקת את המשפט הזה???

אתה באמת יודע על משחק לאקס בוקס או שסתם בילבלת בשכל???

Son Gohan

New member
........

למה לחכות כל כך הרבה זמן לפרקים שאפשר להוריד? ועכשיו גם שהתחילו עם השידורים החוזרים...... למי בא לחכות כל כך הרבה זמן? והאמת גם אני התחלתי להוריד פרקים ה-ר-ב-ה לפני שעוד היו בכלל שמועות שזה מגיע לארץ

Larik

New member
אולי לא ידעתם

אבל יש מוד ל QUAKE 3 ARENA שנקרא Bid for power אם תסכימו שאני אבוא למפגש אני יכול להביא לכם את המוד ואת המשחק אם אתם רוצים..... אגב, המוד הוא די טוב!!!

king kazabubu

New member
המפגש פתוח לכולם.

אתה מוזמן בהחלט לבוא ואתה לא צריך לבקש אישור.

Son Gohan

New member
bid for power

בהחלט מוד טוב אבל יותר אהבתי את ESF אמנם אני לא יכול לשחק באינטרנט אבל זה כיף גם נגד הבוטים

AciDBreeZe

New member
ממתי אתה משחק ESF?

גם אני ... אגב אנשים זה BLASTERx פשוט נמאס לי מהניק הישן הוא נשמע אידוטי

Son Gohan

New member
......

אני חושב שמאז שפירסמת מידע על זה הורדתי את האלפא ואת הבטא מתי שהיא יצאה והתחלתי.....

AciDBreeZe

New member
קזבובו מאיפה אתה מכיר ESF?

ממני או שיש לך?

למעלה