DB MUST BE OPEN

• פותח הנושא AIRS
  • פורסם בתאריך

AIRS

New member
DB MUST BE OPEN

הי, כבר שאלתי שאלה זו, חשבתי שפתרתי,, אבל לא. אני לא מצליחה ליצור חיבור נוסף דרך RECORDSET , יותר נכון לא יודעת. אודה לעזרתכם. התוכנית:
dim cn as adodb.connection dim sPath as string set cn = New adodb.connection cn.open "DSN=TEST1" sPath = "D:\ImportCurrencyRate.xls" DoCmd.TransferSpreadsheet acImport , acSpreadsheettYPEeXCEL19 , "Temp_Rates", sPath, True​
כאשר אני מבצעת את הפעולה הנ"ל ומסד הנתונים פתוח אני מצליחה לייבא את הנתונים , אבל כאשר DB סגור לא, אני מקבלת הודעת שגיאה : 2075 אשר אומרת שDB חייב להיות פתוח. עכשיו אני מבינה שאני צריכה ליצור חיבור נוסף לDB דרך RECORDSET - אבל אני לא מבינה אך וגם למה, הריי ביצעתי התחברות ראשונה ע"י קריאה CN למה יש לבצע התחברות נוספת??? אודה לעזרתכם.

ארזירון

New member
כי את רצה בתוך אקסס

ואת לא מקשרת את ה-CN שלך עם ה-recordset..... אז יש לך חיבור פתוח אל הבסיס נתונים, אבל זה לא אומר שהבסיס נתונים פתוח "לקהל הרחב" כמו שאומרים.....

AIRS

New member
ראשית תודה.

קראתי את המאמר כאן, ADO וגם באתר MDSN וטרם הצלחתי ליצור פעולה פשוטה. ייבוא קובץ אקסל (בלי הגדרת עמודות - rang ) , אודה באם תראה לי דוגמא לייבוא, אני בהחלט מפספסת משהו מהותי ואין לי מושג מהו. תודה.

למעלה