Day 4

Day 4../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

אוקיי
המשחק היומי הולך ככה: אני מתחילה... ואני בוחרת מילה..
איזו שבא לי {
} עכשיו... מי שמגיב אחרי צריך למצוא שיר שיש בו את המילה הזו.. ובסוף ההודעה הוא לא שוכח(
)
לבחור גם הוא מילה... סתם מילה
איזו שבא לו
ומי שמגיב אחריו צריך למצוא גם שיר שיש בו את המילה, וכך הלאה
המילה שאני בוחרת: אהבה (יש אלפי שירים
אם מישהו לא יגיב במהרה, אתם תוכו
)

only ronly

New member
../images/Emo2.gifאין דן!!!

איןןןןן
תנסה אתה למצוא שיר עם רונלי
(עצם השם שלי רונלי הוא שיר
) רמת גן ויש.. ואני יודעת שיש. מילה שלי.
(רמז- אני שומעת את השיר הזה- עכשיו!
)

../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

בסוף רמת גן יש מקום מיוחד שם אפשר לעמוד ולהריח שוקולד יש שם בית גבוה גבוה בלי חלונות עם שלוש ארובות ושלושים מכונות יום ולילה עובדות ושבעים פועלים עם סינר וכפפות מכינים שוקולד בכל הצורות
זה מתוך ריח של שוקולד מהכבש השישה עשר
המילה שלי היא לנצח(זתומרת לנצח=לתמיד...לא מהכוונה של לזכות
)

only ronly

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש עוד משהו: הם מסתכלים עליי מוזר כי אין לי שיער, כמו לכולם ואין לןי אוטו חדש ואני לא גר בבניין אני מפואר בצפון רמת גן מתוך פינוקיו, של מסיקה..
לנצח... אמממ... אני לא זוכרת את כל השיררר השיר הזה של רמי קלנשטיין שתישאר צעיר לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחח להלהלהלה להלהלהלה להלהלהלה להלהלה לה הללהלהלה להלה להלהלהלה להלהללה הללהלהלהלהלהה שתישאר צעיר לנצחחחחחחחחחחח
המילה היא: לילה נו באמת
זה ממש קל!!!

sisty

New member
'אחלום לנצח'/...../images/Emo26.gif

זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח וכולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח והמילה שלי היא: גשם

העעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

לשיר הזה התכוונתי!!!
אממממ.... זה שוב הגשם הראשון מנגן שירו על החלון מזכיר לי את החורף שעבר התחבקנו כשהיה אז קר מתוך אהבנו של אביב גפן
המילה שלי... דם

אני רואה דם - היהודים

למי שלא מכיר אל תדאגו המ שרו את זה רק בהופעה של הלייב... המ לא אוהבים תשיר הזה.. המילה היא.. אושר =]

only ronly

New member
לגעת באושרררררררר

אני רוצה לחיות בחלום הגדול!!! לגעתתת באושרררררררר כולם רוצים אבלל אישר לא יכול!! לגעתתתתתת באושר!! לחיות בחלום.... הההההההההה... גדווווווווווווווווווווווווווווול!!!! המילה היא:עיניים...

Obi Dan Kenobi

New member
אוהו ../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

כפרה, עיניים, טחול, קורקבן, ספסל צבעוני, סקסופון מגניב שלי, מה המצב? (אני חושש שרק נעמה תבין את זה
) אה.. עיניים..
ים של דמעות בשתי עיניי!
ליבי - זועק! שובה אליי!
והמילה שלי- הצחוק

only ronly

New member
*חייבת לציין משו רגע קטן*

יש לך שיער בלונדיני ועיניים כחולות תחת כמו של בריטני ורגליים ארוכות! אבל אין לך... אהממממ
תמשיכו כן
אל תפריעו לעצמכם!!!

prophecy girl

New member
הווו../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

בואי גלי, בואי גלי לי, מאין הצחוק המתוק? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לצחוק. המילה שלי: מעגל

../images/Emo188.gif

"עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה" השיר הזה מצחיק אותי
וגם שמעתי פעם שהמילים הולכות אחרת.. אבל שכחתי איך
המילה שלי: חיים (התמכרתי לאחרונה לשיר עם המילה הזאת
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. מתוך פרח!
שיר עצוב
המילה שלי אלוהים

prophecy girl

New member
בלאט../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות... המילה שלי- שנה

אמממ...../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

מתוך "אנה" של משינה
"אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריכים להספיק בשנה אנה שוב, שוב בודדה" המילה הבאה: אכזבה

sisty

New member
ממממ....../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif../images/Emo9.gif

ביכורי אהבה - שרית חדד "איך עברו וחלפו נעורי זיכרונות נשארו עד בלי די געגוע עמוק שעשוע רחוק אכזבה שאשא עד סוף חיי געגוע עמוק שעשוע רחוק אכזבה שאשא עד סוף חיי..." והמילה שלי היא...אביטל. תתחילו לחפש
ויש 2 שירים...ואם לא תמצאו..תקבלו רמז...בעצם תקבלו עכשיו...שירונט

NimaZ

New member
יש לי../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

זה הודי חמודי הוא ילד קטן. גר הוא הרחק שם בעמק בית שאן. עיניים לו תכלת וראש לבנבן. פה לו מתוק מחייך ומקשן. שואל בלי הרף הוא: למה זה כך? "למה ולמה" מעביר הוא בסך. הודי חמודי, הוא בן אביטל, שאלה ראשונה את אביהו שאל: ואתם תשארו במתח מה הוא שאל
מילה: בריכה

למעלה