Dawnload Acceleerator לא עולה,ולא מ

ilan d

New member
Dawnload Acceleerator לא עולה,ולא מ

שלום, חברים. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת שעבדה יפה תקופה ארוכה, ומשום מה לא עולה למרות שכל ההגדרות שלה נכונות כולל ברירת מחדל וכו´. הסרתי אותה והתקנתי מחדש במקום אחר וגם לא זזה. תודה אילן.

באדי

New member
אם תפרט יותר על מה קורה בזמן

שאתה מנסה להפעילו - איזה הודעת שגיאה אתה מקבל וכ"ו זה יעזור לנו לעזור לך.

ilan d

New member
תשובה לבאדי,

אין הודעת שגיאה, פשוט זה לא עולה אלא תוכנת ההורדה של ווינדוס הסטנדרטית. בדקתי שוב ושוב את כל ההגדרות והכל מסומן בסדר כולל שזאת תהיה תוכנת הדיפולט.

באדי

New member
בפעם הבאה שתרצה להוריד משהו

הצבע בעזרת הסמן על הלינק לחץ מקש ימני בעכבר ובחר בחלון שנפתח באופציה "הורד בעזרת dap " . חוץ מזה צריך לודא שהתוכנה מוגדרת כמשולבת בדפדפן לא רק כדיפולט : בתוכנה גש ל - downloads options general ןדא שכל החלונות הלבנים מסומנים בהצלחה

ilan d

New member
תשובה לבאדי.

האמת שאני מסמן בעכבר ימין והורד בעזרת DAP זה עובד, אבל זה מעצבן אותי שזה לא נפתח אוטומטית כמו תמיד. בכל מקרה אני הולך לבדוק את האופציות שאתה כתבת לי ומייד חוזר. תודה בכל מקרה, אילן

ilan d

New member
המשך תשובה לבאדי.

OK בדקתי כמובן את כל החלונות כפי שאמרת, כמובן את החלון של נטסקייפ לא סימנתי כי אין לי אותו, אבל לצערי זה לא נפתח אוטומטית אלא רק עם עכבר ימין. תודה אילן

ilan d

New member
טוב מצאתי את הבעיה.................

מסתבר שכל הזמן בדקתי הורדת תוכנות מפרה פרה, וכשנסיתי באתר אחר כמו זאונד , זה עובד. שאלה? האם יתכן דבר כזה שחלק מהאתרים פותח אוטומטית את הורדת הקובץ של ווינדוס , וחלק את הדיפולט? שוב תודה אילן.

noam01234

New member
הסבר קטן

בחלק מהאתרים משתמשים בסקריפטים כדי להוריד, לכן אתה לא יכול להוריד עם תוכנת ההורדה. בתוכנת פלאש-גט ניתן למשוך את הלינק לחלון גרירה - בחלק מהמקרים זה עוזר

ilan d

New member
תודה NOAM קבלתי את ההסבר

נועם תודה, אז זה כפי שסברתי וסתם התעצבנתי על התוכנה המסכנה הזאת. הסרתי אותה והתקנתי אותה, עברתי 100 על ההגדרות ולמעשה הכל בסדר ואני מודה על התשובה

למעלה