שלום, חברים. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת שעבדה יפה תקופה ארוכה, ומשום מה לא עולה למרות שכל ההגדרות שלה נכונות כולל ברירת מחדל וכו´. הסרתי אותה והתקנתי מחדש במקום אחר וגם לא זזה. תודה אילן.
הצבע בעזרת הסמן על הלינק לחץ מקש ימני בעכבר ובחר בחלון שנפתח באופציה "הורד בעזרת dap " . חוץ מזה צריך לודא שהתוכנה מוגדרת כמשולבת בדפדפן לא רק כדיפולט : בתוכנה גש ל - downloads options general ןדא שכל החלונות הלבנים מסומנים בהצלחה
האמת שאני מסמן בעכבר ימין והורד בעזרת DAP זה עובד, אבל זה מעצבן אותי שזה לא נפתח אוטומטית כמו תמיד. בכל מקרה אני הולך לבדוק את האופציות שאתה כתבת לי ומייד חוזר. תודה בכל מקרה, אילן
OK בדקתי כמובן את כל החלונות כפי שאמרת, כמובן את החלון של נטסקייפ לא סימנתי כי אין לי אותו, אבל לצערי זה לא נפתח אוטומטית אלא רק עם עכבר ימין. תודה אילן
מסתבר שכל הזמן בדקתי הורדת תוכנות מפרה פרה, וכשנסיתי באתר אחר כמו זאונד , זה עובד. שאלה? האם יתכן דבר כזה שחלק מהאתרים פותח אוטומטית את הורדת הקובץ של ווינדוס , וחלק את הדיפולט? שוב תודה אילן.
בחלק מהאתרים משתמשים בסקריפטים כדי להוריד, לכן אתה לא יכול להוריד עם תוכנת ההורדה. בתוכנת פלאש-גט ניתן למשוך את הלינק לחלון גרירה - בחלק מהמקרים זה עוזר