David Hodges

פבזי

New member
David Hodges

כמו שאני תמיד אומרת, הודג'ס מלך יש לי אובבססיה חמורה לגביו. נקרעתי לגזרים כשנרדם על המיקרוסקופ. עכשיו, יש לי דעה קצת קונטרוורסיאלית (contraversial). יש לי חברים בפורום באנגלית שמסכימים איתי. אני רוצה לראות אם יש ישראלים שגם חושבים ככה. אל תבהלו... לדעתי, הודג'ס לא דיבר על בחורה כשאמר לקטרין "im seeing someone" . אני חושבת שהוא הומו. כבר הרבה זמן. אבל אתמול, כשראיתי את עונה 6 פרק 2, החלטתי סופית. אם הוא היה יוצא עם בחורה, הוא היה אומר שהוא יוצא עם בחורה. 'someone' יכול גם לומר ההפך. גם כשאמר לה ש'היא' (הבחורה) מכינה לו ארוחת ערב, הוא היסס לפני שאמר היא. שמתם לב? גם כשהוא באמת נרדם, ואמר לוואריק וניק שחלם שהוא בשנות השמונים ויש לו זקן והבחורה שלו אוהבת את הזקן, היה לו חיוך כזה... אולי זה רק אני (ועוד 5 אנשים מכל מיני מקומות בעולם) שחושבים ככה... מה אתם חושבים

kerry cordano

New member
אולי. המממ דמות הומואית בTV

שערוריה....
לדעתי גריסום בכלל הומו..

פבזי

New member
אין מצב

לא נראה לי שיש סיכוי שגריסום הומו. אני יותר מדמיינת אותו עם שרה. אבל זכותך לחשוב שכן. הודג'ס... נראה לי מאוד

הילה הץ

New member
דווקא לדעתי יש מצב

בעיקר בתקופה האחונה אני חושבת ככה. בכל זאת שלוש נשים שלפחות מפלרטטות איתו (סופיה, ליידי הת'ר ושרה), ואחת שקצת יותר מזה, טוב הרבה יותר מזה, והוא לא יוצא עם אף אחת? אני יודעת- לא זמין רגשית- בלה בלה בלה, אבל בכל זאת. ואולי הוא בי, דווקא נראה לי טיפוס כזה. ובכל מקרה הוא ושרה, זה מת מזמן, והם לא היו מצליחים להחזיק מערכת יחסים במילא. והודג'ס הוא דווקא לא נראה לי הומו, סתם אחד שלא הולך לו עם נשים, והוא גם ניסה להתחיל עם מיה.

פבזי

New member
מתנגדת, מצטערת!

אני מאמינה שלגריסום ושרה יש סיכוי. זה לא מת מזמן. עוד לא הגיע הזמן. הוא לא רק לא זמין רגשי, הוא בפלנטה שלו. שמעת על הסצנה שגזרו מהפרק gum drops? עונה 6 פרק 5. היה אמור להיות קטע עם גריסום ושרה. מישהו במשפחה של וויליאם פיטרסון מת, והוא לא היה יכול להיות בצילומים. יש בחורה בכינוי mystery שיש לה תסריטים. התסריטים יכולים תמיד להשתנות ברגע אחרון, אבל חודש לפני כל פרק, היא כותבת ספויילרים. איך האנגלית שלך? אם את קוראה ומבינה, תקפצלי ל www.csifies.com שם יש פורום בשם talk csiהרבה יותר חזק מהפורום הזה. יש גם פורום בשם your taxdollars at work-under the bridge csi לא יודעת את הכתובת בעל פה, אבל שם נמצאת mystery. לגבי הודג'ס, אני מאמינה שהוא הומו, כן הוא פלירטט קצת עם מיה, אבל לדעתי זה היה סתם לשגע אותה. הודג'ס ממש נראה הומו. גם הוא מתוק חבל על הזמן :)

הילה הץ

New member
אני מכירה את הסצנה

ואני יודעת בדיוק איך היא הייתה אמורה ללכת, ואני גם יודעת שזה היה אמור לסגור את נושא GSR אחת ולתמיד. אני גם מכירה את הפורומים האחרים אבל אלו לחולים ממש, אני מעדיפה את tv.com. והאנגלית שלי ברמה גבוהה מאוד, שבוע שעבר היתה לי בגרות בעל פה, והבוחן שעל אותי מאיפה האנגלית הטובה שלי אז אמרתי לו שבעיקר מטלוויזיה, הוא שאל אותי מה אני אוהבת לראות ואמרתי csi (כמובן) אז הוא אמר שזאת הסדרה שהוא הכי אוהב וכל הראיון דיברנו על csi וטרטינו, וגם קיבלתי 100. (סתם רציתי לספר על זה, וזאת הייתה הוכחה שלראות csi זה באמת מועיל!)

פבזי

New member
מגניב!

כל הכבוד על הבגרות. קיבלתי 97 באנגלית ועשיתי אותו בכיתה י'. (נולדתי בחו''ל) הפורומים האחרים באמת לחולים, ובגלל זה אני שם. אני חולה חבל על הזמן.אובססיות בלי סוף!!! לראות CSI זה בהחלט מועיל. אם מתעסקים אם זה יותר מידי אבל, כל החשיבה הולך לנטיב של CSI, למשל, כל דבר שאומרים, מזכיר לי משהו בCSI. זה לא בריא, מצבי קשה :)

פבזי

New member
מוכר וטוב

זה מציל אותי מעצמי. לפעמים, אובססיה כן עוזר

חחחח.. היה לי אותו דבר לפני כמה

חודשים, רק שהסדרה שאני והבוחנת דיברנו עליה הייתה בכלל משפחת סימפסון
. היא מתה על הומר

למעלה