David Crosby - Voyage Box Set

garcia

New member
David Crosby - Voyage Box Set

בשורה משמחת למועדון מעריצי דיוייד קרוסבי בישראל. ב-21 לחודש תצא בוקסה משולשת שמסכמת קריירה של 40 וכמה שנה וקצת צולעת לדיוויד קרוסבי. הבוקסה נקראת Voyage. שני הדיסקים הראשונים בבוקסה מכילים פחות או יותר את השירים המוכרים של קרוסבי משנות הבירדז, CSN, קרוסבי & נאש, Crosby, Pevar & Raymond וקצת סולו. הדיסק השלישי הוא לדעתי הכי מעניין מפני שהוא מכיל את השירים הנדירים וגירסאות דמו שלא יצאו לאור קודם. 6 הטראקים הראשונים הם מתקופת CSNY 1968-1970 מהדמו הראשון של קרוסבי וסטילס Long Time Gone שהוקלט ב-1968, לגירסה אקוסטית של Almost Cut My Hair (רק דיוויד עם גיטרה אקוסטית 12 מיתרים) לגירסאות דמו באולפן ל-Deja Vu, Guinnevere וכו'. מהאלבום If I Could Remember My Name מקבלים רק 2 outtakes - Kids & Dogs ו-Cowboy Movie ועוד קצת חומרים נדירים משנות ה-70 עד לאיחוד המחודש של CSNY ב-2000. עוד לפני שהקופסה יצאה אני יכול להגיד שאותי היא כבר מאכזבת מבחינת ה-previously unreleased. יש טונות של חומרים נדירים מהשנים 1969-1971 של ג'ם סשנים באולפן עם ג'פרסון איירפליין והגרייטפול דד ושאר חברי CSY בזמן הקלטות האלבום If I Could Remember My Name, סשנים מהשנים 1971 עד ל-1975 כדוגמת הסשן עם ג'ון סיפולינה ביחד עם מיקי הארט שהוקלט בקיץ 1971 או סשן של ג'מים ביחד עם הדד באולפן באביב 1975. ישנם הרבה הופעות חיות נהדרות ביחד עם גראהם נאש מתחילת שנות ה-70. איפה כל החומרים האלו? למה הם לא יוצאים לאור? אם כבר מוציאים משהו אז שישקיעו ויוציאו משהו רציני. בכל אופן הקופסה הזאת מיועדת למאזין המתחיל שרוצה להיכנס לעולם הקרוסביולוגיה. Enjoy.

LadyG

New member
עולמו הקסום של דיוויד קרסבי

חבל שאין חומרים נדירים מסוף השישים ותחילת השבעים. אם היה לא הייתי מהססת לרגע. תודה רבה על הסקירה ובאמת הבוקסה אולי תתאים למי שטרם צלל לעולם הקסום הזה.

melancholy man

New member
מסכים

יש המון חומרים כאלה של קרוסבי, בתקופה הזאת הוא היה אחד הכותבים הפוריים והטובים שהיה לאמריקה להציג, החומרים שלו מהתקופה הזאת שיש לי הם לא פחות מקסומים, והגיע הזמן שיוציאו, אבל מה, קרוסבי זה קרוסבי וקופסאות זה שריטה ישנה שלי, בטח גם זה ימצא את מקומו לדיסקיה שלי, למרות שאני מקווה שיהיה לי את כוח הרצון להשאיר אותה למי שטרם נחשפו לסופגניה ההיפית הקסומה הזאת.

למעלה