DAVID BOWIE

SMILE 4 NOTHING

New member
DAVID BOWIE

1.מה אתם אומרים עליו? 2.מישהו יכול בבקשה להסביר לי את ZIGGY STARDUST? (השיר) אף-אחד לא ענה לי על זה ברוק ומטאל,אולי יש תקווה שכאן מישהו יענה...

מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!

אני לא מכיר הרבה שירים של DAVID BOWIE אבל מבין אלה שאני מכיר, כל אחד הוא יצירת מופת. הטוב ביותר שלו בעיניי: FIVE YEARS. עוד כמה מדהימים שחייבים להוריד: SPACE ODDITY ZIGGY STARDUST STARMAN LITTLE WONDER כמו כן LET´S DANCE הנהדר ובכלל, שירים קלאסיים אחד אחד של זמר עם כל כך הרבה רגש!!!!

SMILE 4 NOTHING

New member
אני מאוהבת ב-5YEARS ! ../images/Emo99.gif

הוא פשוט מהמם! וזה כזה כייייייייף לנגן אותו! אז,אתה יכול בבקשה,פליייייייז,פורפבור דמיין,סילטופלה...להסביר לי את ZIGGY STARDUST?

מה הכוונה בלהסביר?

לא הבנתי את כוונתך אבל זה כיף חמצוא מעריץ נוסף של FIVE YEARS. שיר מדהים כול כך מרגש! דרך אגב, אני לא מומחה דיוויד בואי במיוחד...

SMILE 4 NOTHING

New member
כן,גם אני לא ממש...

והתכוונתי בלהסביר ת´פירוש המינימלי של השיר. כי לא הבנתי ת´סיפור עצמו של השיר.

בןלי

New member
אני לא מהמבינים הגדולים של דוד

אבל בכל מקרה אני חושב שמייג´ור טום מופיע בכל האלבום של דייויד בואי וזה מין אלבום קונספט (אלבום עם סיפור אחד שמשותף לכל השירים). אני חושב שאת צריכה לשמוע את כל האלבום ההוא בשביל להבין את הסיפור ממש.

וואו, מה הגיל הממוצע כאן?

דייוויד בואי הוא אחד מהאושיות של הטעם המוסיקלי שלי, יחד עם הביטלס, פסקול וודסטוק, הדורס... (אני מרגישה זקנה עכשיו) בעיקרון זיגי סטארדאסט הוא כינוי למוסיקאי רוק נ, רול ותיק ונשכח. השיר הוא מין סוג של מחווה, אבל כן, הוא חלק מאלבום שיש לו קונספט. אלבום קלאסי ומופלא... סוזן

epitaph

New member
מה הקשר לגיל?

אני מכיר בני 14 ששומעים מוזיקה של שנות ה60 וה70...גיל לא אומר כלום...

BAZOOKA

New member
מסכים לגמרי!!!

אני רק בן 16 אבל ממש לא יכול לסבול את המוזיקה של התקופה. אומנם הלהקה האהובה עליי היא אר אי אם והיא גם פועלת היום (למרות שהיא פועלת כבר 20 שנה) אבל אחריה ישר מגיעים הביטלס, קווין ודייויד בואי המדהים!

SMILE 4 NOTHING

New member
הפסקול של וודסטוק-

מ-ה-מ-ם!!!!!!!! אני פשוט חולה עליו! THE WHO,JIMI HENDRIX,C S N&Y, ועוד רבים וטובים! אין,אין כמוהו להרגשה טובה!

למעלה