dating בקשות...

dating בקשות...

1. מעצבים אני צריך שתעצבו לי תמונה שתשמש ככפתור לשליחת טופס ההרשמה. 2. ילדה אני צריך ממך את הפרטים של מה ייכתב אם השדות הבאים לא מולאו(לכל אחד מהם) אם שם המשתמש לא נכתב בצורה חוקית או לא מולא. אם הסיסמא... אם שם פרטי... אם שם משפחה... אם כתובת אי-מייל... אם הגובה במקרה שהוכנס לא חוקי.(אל תשאלו שגעון של איקסי). אם שם התמונה או הקובת מולאו בצורה לא חוקית או לא מולאו בכלל. בתודה מראש commandocamel666 שמאוד מקווה שיחליפו את העיצוב מטבלאות. ושהותקף אתמול ע"י מישהי שיכורה ומצחיקה מאוד. (אל תתגרו באנשים שיכורים)

אתה מתכוון לאלרטים?

תמציא... "שם משתמש לא חוקי" "כתובת אימייל לא תקינה" "עליך להזין שם משתמש/סיסמא/בלה בלה בלה" "שם התמונה יכיל מספרים ואותיות לועזיות בלבד". סומכת עליך
[וכשתקבל את הכפתור תעביר אותו גם אליי ].

+

אני צריך גם אורך שדות מקסימלי וכמה לקבוע בcss שיהיה גודל השדות טקסט והתיבות למיניהן... ודרך אגב אחרי שאנחנו מעבירים לילדה את הטופס המעצבים עוברים ומשנים את העיצוב
זה מאוד מומלץ כמו שאתם יודעים לא לי ולא לאיקסי יש את זה בעיצוב...

dors

New member
אני מניח שעדיף לעבור

שוב על הדפים מבחינת עיצוב, אז נראה לי שכן.

כנל... חוש העיצוב שלי ירד לביוב.

לגבי אורך מקסימאלי - תתאימו את זה לגוש השדה ב-DB.

שכחתי ../images/Emo9.gif

הנה: sUserName - 20 sUserPassword - 10 sFirstName - 50 sLastName - 50 sEmail - 255 כל השאר הם מספרים

../images/Emo24.gif

דרך אגב... מה יקרה אם יחבלו בטופס ויכניסו באחד משדות המספר מספר שלא קיים בטבלה

שאלה טובה

הנה גרסה חדשה של ה-DB, רלוונטית רק בשבילך, לשאר זה לא משנה. (לשנות סיומת לזיפ) הקשרים מוגדרים לשמור על שלמות נתונים, כך שאם ינסו את זה, יקבלו שגיאה (צריך פשוט לעטוף את כל ההכנסה ב-try...catch ולתת הודעה שארעה שגיאה לא מוגדרת או משהו כזה...).

המ...

היות ואני לא יכול לצפות במה שמתרחש בdb בא לך להסביר קצת מה עשית שם בשביל העניין

אמממ...

בקשרים בין טבלת המשתמשים לטבלאות האחרות, הגדרתי לו שישמור על שלמות הנתונים. הוא פשוט לא יתן להכניס ID שלא קיים בטבלה האחרת.

dors

New member
יש עיצוב לכפתור,

פשוט לא רצינו שיהיה ככה בכל הכפתורים אז עשינו לו קלאס. submitA זה שם הקלאס.

אוקיי הסאבמיט מבוטל.

מתברר שמי שכתב את הcss עשה לנו גם כפתור אז אם אתם רוצים class="submitA"

gilad g

New member
בקשות משלי

א. להעביר את ה-template לטבלאות. יובל ואני מתכננים לעשות את זה, כנראה זה יהיה מוכן ביום שני. (אני בעבודה, ויובל שומר שבת..
) הבעיה בקוד שלי היא בגלל שהשתמשת בטבלאות
ב. לעשות קלאס ל-Input, TR, TD, TABLE וכו' וכו', כדי שכל הדברים האלו ייראו אותו דבר. כרגע יש קלאס ל-TD, אבל הוא די מעפן (גודל פונט 15
)

הצעות ושאלות...

בקשר לסבמיט אתם פשוט יכולים להוסיף לו בורדר ככה שייראה כמו כשהוא selected זה יפה מספיק. ואיך כותבים מולא או מולה
המילה פשוט לא מסתדרת לי.

מולא ../images/Emo13.gif (+בקשה מדור)

אלו יהיו הלינקים בצד: - חיפוש - קישורים - ספר אורחים - תיבת הודעות - עריכת פרטים - צור קשר - אודות האתר הבעייה היא ש"תיבת הודעות" ו-"עריכת פרטים" יורדים שורה

כמו שחשבתי תודה../images/Emo70.gif

איזה מזל שלא תדעו איזה סיוט זה לכתוב עברית בedit+ בשביל מילה אחת צריך לשכתב את כל המשפט

למעלה